Ο Π. Πολάκης για την λίστα ασθενών εκτός ΜΕΘ

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Προοδευτικά αυξανόμενη είναι η λίστα ασθενών που αναζητούν κρεβάτι ΜΕΘ, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Γενικός Χειρουργός – εντατικολόγος Π. Πολάκης.

Όπως επισημαίνει μεταξύ άλλων ο κ. Πολάκης: “Eίκοσι τέσσερις (24) σελίδες είναι αυτή τη στιγμή, η λίστα του ΕΚΑΒ για ασθενείς που αναζητούν κρεβάτι ΜΕΘ! Δηλαδή 120-125 συνάνθρωποι μας είναι διασωληνωμένοι με φορητούς αναπνευστήρες, σε απλό κρεββάτι και αναγκαστικά δεν λαμβάνουν την παρακολούθηση και υποστήριξη που απαιτεί η κατάσταση τους. Πάνω από 70 από αυτούς είναι ασθενείς με λοίμωξη από κορωνοϊό!

Δεν θα κουραστώ να το φωνάζω:

  • Είστε ψεύτες. Που είναι τα 1200 κρεβάτια MEΘ;
  • Φέρτε τις θεραπείες Αντισωμάτων. Όσο δεν το κάνετε, πλέον μετά και την έγκριση από τον ΕΜΑ, είστε εγκληματίες!
  • Οργανώστε «ομάδα κρούσης» γιατρών εντατικολόγων, που μέσω της υποδομής που έχουμε φτιάξει στο ΕΚΑΒ-ΕΚΕΠΥ, να δίνει συγκεκριμένη βοήθεια και πρακτική στους γιατρούς που νοσηλεύουν ασθενείς εκτός ΜΕΘ!”.

Ο κ. Πολάκης  ζητά μεταξύ άλλων από την κυβέρνηση να οργανώσει ειδικά ομάδα γιατρών εντατικολόγων, η οποία θα δίνει συγκεκριμένη βοήθεια και πρακτική στους γιατρούς που νοσηλεύουν ασθενείς εκτός ΜΕΘ.

“Αν δεν μπορείτε, φωνάξτε μας να σας βοηθήσουμε να γίνει. Πεθαίνει κόσμος!

Παυλος Πολακης
Γενικός Χειρουργός – Εντατικολόγος
Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.”.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...