Μπαρτσελόνα: Eτοιμάζει συμβόλαιο ζωής στον Μέσι με μειωμένες αποδοχές

Petite Perle 300×250

Η ισπανική ιστοσελίδα «Confidencial» αποκαλύπτει την πρόταση που είναι έτοιμος να καταθέσει ο Λαπόρτα στον Μέσι.

Η 7η Μαρτίου ήταν μια ιστορική ημέρα για την Μπαρτσελόνα, αφού ο Ζοάν Λαπόρτα επανεξελέγη πρόεδρος των «μπλαουγκράνα». Στόχος του να επαναφέρει τους Καταλανούς στην κορυφή σε όλα τα σπορ, εντός και εκτός συνόρων, να μειώσει το μεγάλο χρέος του συλλόγου, αλλά και φυσικά να κρατήσει τον Λιονέλ Μέσι στην ομάδα.

Οι σχέσεις των δύο πλευρών φαίνεται πως είναι αρκετά καλές, κάτι στο οποίο ο Λαπόρτα βασίζει την αισιοδοξία του πως τελικά ο Μέσι θα συμφωνήσει να παραμείνει, ενώ ήδη όπως αναφέρει η «Confidencial» έχει ετοιμάσει την πρότασή του για τον Αργεντινό.

Ο Ζοάν Λαπόρτα προσανατολίζεται να κάνει συμβόλαιο… ζωής στον Λιονέλ Μέσι, αφού η πρότασή του αναφέρει πως για όσα χρόνια αποφασίσει ακόμη να αγωνίζεται θα φοράει τα μπλαουγκράνα. Την ίδια ώρα, ο Αργεντινός σούπερ σταρ θα έχει την δυνατότητα να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα μέσα από ένα πόστο, είτε διοικητικό είτε στο τεχνικό επιτελείο. Αποτελεί κοινό μυστικό μέσα στους «μπλαουγκράνα» πως άπαντες θέλουν να δουν τον Μέσι μετά το φινάλε της καριέρας του να αναλαμβάνει ακόμη και πρόεδρος του ιστορικού συλλόγου.

Την ίδια ώρα, όμως, και επειδή η οικονομική ζημιά στους Καταλανούς είναι πάνω από 700 εκατ. ευρώ, θα του προτείνει περικοπές ύψους 30%. Κάτι που ο Λαπόρτα πιστεύει πως δεν θα επηρεάσει ιδιαίτερα την όλη πρόταση, ούτε ο Μέσι θα το δει αρνητικά καθώς ο νέος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα θεωρεί πως ο Αργεντινός θα καταλάβει την δύσκολη κατάσταση που υπάρχει.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ