Διπλή τραγωδία στη Θήβα: Μετά την 16χρονη Μαργαρίτα, "έφυγε" από κορωνοϊό και η μητέρα της

Petite Perle 300×250

Πάλεψε με τον φονικό ιό επί 42 ημέρες, όμως ο εξασθενημένος οργανισμός της δεν άντεξε…

Πάλεψε με τον κορωνοϊό για 42 ημέρες, χωρίς όμως να βγει νικήτρια. Ο λόγος για τη Γεωργία, τη μητέρα της 16χρονης Μαργαρίτας, η οποία έφυγε και αυτή από κορωνοϊό τον περασμένο μήνα, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο. Τραγικές φιγούρες ο γιος και ο πατέρας της οικογένειας, οι οποίοι πλέον θα ζουν με την ανάμνηση των αγαπημένων τους προσώπων.

Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε στο protothema.gr ο δικηγόρος της οικογένειας, κ. Γρηγόρης Βυτινίδης.

Η άτυχη γυναίκα νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός επί 42 ημέρες και άφησε την τελευταία της πνοή λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Παρασκευής. Η άτυχη γυναίκα από τη Θήβα είχε μεταφερθεί αμέσως σε νοσοκομείο της Αθήνας, όταν διαπιστώθηκε θετική στον κορωνοϊό, ενώ η κόρη της είχε καταλήξει έπειτα από επιπλοκές του ιού, όταν τη μετέφερε ο πατέρας της σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο της Θήβας.

Μάλιστα, είχε νοσηλευτεί και ο πατέρας, ο οποίος κατάφερε να το ξεπεράσει. Δύσκολες ώρες για τον 22χρονο γιο, ο οποίος σε δηλώσεις του παρακαλούσε τον Θεό να σωθεί η οικογένειά του από τον φονικό ιό.

Να θυμίσουμε την ανακοίνωση του νοσοκομείου της Θήβας για την 16χρονη Μαργαρίτα:

«Παιδί θήλυ 16 ετών, με υποκείμενα νοσήματα, προσήλθε στο Γενικό Νοσοκομείο Θήβας την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, έχοντας ήδη διαγνωσθεί θετικό στον κορονοϊό με ήπια κλινικά συμπτώματα και επέστρεψε στην οικία του.

Τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου επανήλθε στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου μας, πραγματοποίησε τις απαραίτητες εξετάσεις, της δόθηκαν οδηγίες και επέστρεψε στην οικία της σε πολύ καλή κατάσταση.

Σήμερα τα ξημερώματα, η δεκαεξάχρονη προσήλθε στο Νοσοκομείο σε πολύ επιδεινωμένη κατάσταση, διασωληνώθηκε και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ιατρών, δυστυχώς απεβίωσε.

Θα διενεργηθεί νεκροψία/νεκροτομή για να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου.

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Θήβας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήριά στην οικογένεια της εκλιπούσης».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ