H Αθλέτικ Μπιλμπάο και η Εϊμπάρ έμειναν στο 1-1

Petite Perle 300×250

Σημαντικό βαθμό στη μάχη που δίνει για παραμονή στην κατηγορία πήρε η Εϊμπάρ που ήρθε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με την Μπιλμπάο. Στο -1 από τη σωτηρία αλλά και με ματς παραπάνω οι φιλοξενούμενοι, στο -10 από τις θέσεις της Ευρώπης οι Βάσκοι.

Η Μπιλμπάο προηγήθηκε μόλις στο 9′ με τρομερό σουτ στην κίνηση από τον Γιούρι αλλά στο 17′ η Εϊμπάρ απάντησε όταν ο Ουνάι Λόπεθ έκανε μεγάλο λάθος και ο Κίκε που έκλεψε πλάσαρε σωστά για το 1-1.

Με τον Μουνιαΐν να είναι ο πιο δραστήριος παίκτης η Μπιλμπάο προσπάθησε να πετύχει και δεύτερο γκολ στη συνέχεια αλλά δεν τα κατάφερε με τον Ντιμίτροβιτς να σώζει την ομάδα του όταν χρειάστηκε.

Μπιλμπάο: Σιμόν, Γιούρι, Μαρτίνεθ, Γεράι, Ντε Μάρκος, Βέσγα (46' Βενσεδόρ), Ουνάι Λόπεθ (46' Ντάνι Γκαρσία), Μουνιαΐν (74' Ιμπάι Γκόμεθ), Μπερενγκέρ (74' Μορσίγιο), Ραούλ Γκαρσία (67' Βιγιαλίμπρε), Ουίλιαμς

Εϊμπάρ: Ντμίτροβιτς, Πόθο, Ολιβέιρα, Αρμπίγια, Ράφα, Ντιόπ, Αλέις Γκαρσία (84' Πέδρο Λεόν), Άλβαρεθ, Χιλ, Κέβιν Ροντρίγκες (71' Ινούι), Κίκε Γκαρσία (90+1' Κίκε Γκονζάλες)

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ