Τρίτωσε το κακό για Εργοτέλη 0-1 από ΑΕ.Καραισκάκης!

Petite Perle 300×250

Ο Εργοτέλης έπαιξε με τη φωτιά απέναντι στην ομάδα της Άρτας, δεν κατάφερε να βρει γκολ στις πάρα πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε ενώ με ένα γκολ που δέχτηκε κόντρα στην ροή του αγώνα γνώρισε την τρίτη του συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά από την ΑΕ Καραϊσκάκη με 0-1.

Κακό το πρώτο μέρος, ενώ στο δεύτερο ο Εργοτέλης είχε την απόλυτη κυριαρχία. Ένα γκολ ωστόσο των φιλοξενούμενων ήταν αρκετό για να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε χωρίς καλό ρυθμό, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν την πρώτη τους καλή στιγμή στην αναμέτρηση μόλις στο 7΄ ταν μετά από λάθος της άμυνας του Εργοτέλη, ο Δερμιτζάκης πήρε την μπάλα και βγήκε απέναντι από τον Κατσιμήτρο, με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να δείχνει εξαιρετικά αντανακλαστικά και να κρατάει το μηδέν.

Οι γηπεδούχοι που είχαν και κόντρα τον αέρα είχαν καλή στιγμή όταν ο Κωστανάσιος μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά ωστόσο η προσπάθεια που έκανε δεν ήταν καλή και μπλόκαρε ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.

Στο 16΄ ο Κοκκίνης έπεσε στην περιοχή, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για πέναλτι, ωστόσο ο διαιτητής ήταν κοντά και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 33΄ η ΑΕ Καραϊσκάκη έχασε την καλύτερή της στιγμή στο πρώτο μέρος με τον Δούμτσιο να περνάει τον Μαζουλουξή και στη συνέχεια και τον Κατσιμήτρο που βγήκε να τον κόψει, ωστόσο βρέθηκε πλάγια και στη συνέχεια πάτησε τη μπάλα με αποτέλεσμα να χάσει την μεγάλη αυτή ευκαιρία, παρότι η εστία ήταν ουσιαστικά κενή.

Η καλύτερη στιγμή του Εργοτέλη ήρθε στο φινάλε του πρώτου μέρους, όταν ο Τσέλιος κέρδισε ένα φάουλ έξω από την περιοχή με τον Σερβιλάκη να αναλαμβάνει την εκτέλεση της φάσης. Η προσπάθειά του ωστόσο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και η ευκαιρία πέρασε ανεκμετάλλευτη με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να οδηγηθούν ισόπαλες στα αποδυτήρια χωρίς τέρματα.

Στο δεύτερο μέρος ο Εργοτέλης μπήκε πολύ δυνατά και έχοντας υπέρ του και τον αέρα, προσπάθησε από τα πρώτα κιόλας λεπτά να απειλήσει.

Στο 47΄ ο Άππι δοκίμασε το πόδι του από μακριά με τον Χουάντερσον να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Μπουτσάκης από το ύψος της περιοχή έστειλε τη μπάλα έξω.

Στο 60΄ ο Μαζουλουξής πήρε μία κεφαλιά μετά από κόρνερ του Μπουρσέλη, ενώ στο 62΄ ο Μπουτσάκης έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Μετά από μία εξαιρετική αντεπίθεση, βρήκε τον Μανουσάκη από τα αριστερά, εκείνος έκοψε και πάλι μέσα στην περιοχή, ωστόσο ο Μπουτσάκης δεν βρήκε γεμάτα τη μπάλα και η προσπάθειά του έφυγε έξω.

Στο 68΄ ο Εργοτέλης έχασε νέα τεράστια ευκαιρία όταν μετά από πάσα του Μπουρσέλη και μία κόντρα στους αμυντικούς ο Μανουσάκης πρόλαβε την έξοδο του Χουάντερσον ωστόσο το πλασέ του πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Και ενώ ο Εργοτέλης είχε βγει μπροστά και πίεζε για να πάρει το προβάδισμα στο 72΄ κόντρα στη ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι πήρε τον προβάδισμα στο σκορ. Σε εκείνο το λεπτό ο Μαραθωνίτης πήρε τη μπάλα στη γωνία της περιοχής και με ένα δυνατό διαγώνιο σουτ νίκησε τον Κατσιμήτρο και έκανε το 0-1.

Ο Εργοτέλης προσπάθησε άμεσα να ισοφαρίσει ωστόσο η κεφαλιά του Μαζουλουξή πέρασε άουτ, ενώ τα σουτ του Μπουτσάκη και του Μπουρσέλη σταμάτησαν στα σώματα.

Στο 76΄ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μάλιστα μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, όταν μετά από μία σέντρα από τα αριστερά ο Μαύρου βρέθηκε μόνος στο δεύτερο δοκάρι και έκανε ένα δυνατό σουτ ωστόσο ο Κατσιμήτρος απέκρουσε και κράτησε το 0-1.

Ο Ταουσιάνης τα έπαιξε όλα για όλα περνώντας στο παιχνίδι και τους Κόατενγκ και Κόνραντ και ο Εργοτέλης έκλεισε στην κυριολεξία τους φιλοξενούμενους μέσα στην περιοχή τους.

Ο Μπουρσέλης έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 88΄ ωστόσο σε κάθε προσπάθεια παικτών του Εργοτέλη οι φιλοξενούμενοι έπεφταν πάνω στη μπάλα καθώς αμύνονταν μαζικά. Στο 90΄ ο Εργοτέλης άγγιξε την ισοφάριση όταν ο Τσέλιος έκανε ένα δυνατό σουτ με το αριστερό ωστόσο ο Χουάντερσον έπεσε στη γωνία του και έδιωξε σε κόρνερ.

Παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των κιτρινόμαυρων στη συνέχεια το 0-1 δεν άλλαξε με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν σπουδαία νίκη στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή, ενώ παράλληλα αυτή ήταν η Τρίτη συνεχόμενη ήττα της ομάδας του Γιάννη Ταουσιάνη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Σερβιλάκης(78΄ Κόνραντ), Neral(25΄ Κατσούρι), Τσέλιος, Μπουτσάκης, Appi, Κωστανάσιος(45΄ Μανουσάκης), Πατρινός(45΄ Μπουρσέλης), Κοκκίνης

ΑΕ Καραϊσκάκης (Γιάννης Μάγγος): Huanderson, Χατζηδίμπας, Δούμτσιος(83΄ Νταλακούρας), Δερμιτζάκης(65΄ Μαύρου), Nazim, Τσάμπας, Μπεκατώρος, Μπρέμπρος(58΄ Μαραθωνίτης), Κλιγγόπουλος, Rooney, Lovric

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ