Ειρήνη Νικολοπούλου: Απολύθηκα δύο φορές επειδή δεν ενέδωσα σε σεξουαλική παρενόχληση

Petite Perle 300×250

Η Ειρήνη Νικολοπούλου ανέφερε ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και μάλιστα, απολύθηκε δύο φορές επειδή δεν ενέδωσε

Καλεσμένη στην εκπομπή «Σου Κου Family» βρέθηκε η Ειρήνη Νικολοπούλου, η οποία συζήτησε με τους παρουσιαστές για το θέμα των καταγγελιών που ταλανίζουν το χώρο του θεάματος τους τελευταίους μήνες, αλλά και για το ελληνικό #Metoo.

Πριν από λίγο καιρό, μάλιστα, με μία ανάρτηση στα social media, η δημοσιογράφος είχε αποκαλύψει ότι είχε πέσει και η ίδια θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης. 

«Δύο φορές απολύθηκα, αλλά δεν ήταν μόνο δύο φορές που δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση. Τότε ήταν μία διαφορετική εποχή. Από τη μια ήταν διάχυτο το φλερτ και από την άλλη ήταν συγκεχυμένο. 

Με εκπλήσσει ότι φτάνουμε στο σήμερα για να μπορέσουμε να μιλήσουμε γι' αυτά τα θέματα. Φανταζόμουν πραγματικά ότι θα έφευγα από τη ζωή και δεν θα είχα μιλήσει ποτέ. Είναι καλό που έχει ωριμάσει ο άνθρωπος και μπορεί να το αντέξει.

Εγώ μίλησα δημόσια για τις εμπειρίες μου πριν από τρία χρόνια και ήταν απλά ότι είπα κάτι ακόμα. Κανείς δεν ενοχλήθηκε, κανείς δεν ταράχτηκε. Είναι πολύς ο δρόμος που πρέπει να γίνει. Θα φτάσουμε σε ό,τι πιο ακραίο υπάρχει και μετά θα αρχίσει το πράγμα να μπαίνει σε μια κανονικότητα με την εκπαίδευση, την καλλιέργεια, ο τρόπος με τον οποίο οι μανάδες θα μεγαλώσουμε τα κορίτσια και τα αγόρια. Η συγγνώμη των θυτών δεν θα βοηθούσε σε τίποτα. Είναι αχρείαστη» υπογράμμισε η Ειρήνη Νικολοπούλου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ