Επέστρεψε από την κόλαση η Άρσεναλ με την Γουέστ Χαμ (3-3)

Petite Perle 300×250

Σε μία απίθανη ματσάρα στο Λονδίνο, η Γουέστ Χαμ προηγήθηκε με τρία γκολ σε 32 λεπτά, σκόραρε ακόμη δύο γκολ στην… εστία της και η Άρσεναλ κατάφερε να κάνει μία τρομερή επιστροφή και να ισοφαρίσει, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό (3-3).

σως και το καλύτερο παιχνίδι της σεζόν στην Premier League! Γουέστ Χαμ και Άρσεναλ έδωσαν μία απίστευτη μάχη στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, με τις δύο ομάδες να σκοράρουν συνολικά έξι γκολ και να μοιράζονται από έναν βαθμό σε μία χορταστική ισοπαλία (3-3).

Παρότι τα «σφυριά» κατάφεραν να προηγηθούν με αέρα τριών τερμάτων σε 32 λεπτά, οι «κανονιέρηδες» εκμεταλλεύτηλαν τα δύο γκολ των γηπεδούχων και με ένα ακόμη του Λακαζέτ στο τελευταίο δεκάλεπτο επέστρεψαν στο παιχνίδι και… έκλεψαν έναν βαθμό.

Η Γουέστ Χαμ έγινε η πρώτη ομάδα από το 2017 που σκοράρει δύο αυτογκόλ σε έναν αγώνα, μετά τη Σουόνσι, όταν οι Ουαλοί είχαν βρει δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα… τους και πάλι απέναντι στην Άρσεναλ.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες μπήκε με το πόδι στο γκάζι στο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 15ο λεπτο της αναμέτρησης με τρομερό πλασέ του Τζέσι Λίγνκαρντ. Δύο λεπτά αργότερα ο Μπόουεν διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, γράφοντας το 2-0 μόλις στο 17ο λεπτο, ενώ στο 32′ ήρθε και το τρίτο γκολ για τη Γουέστ Χαμ!

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, η Άρσεναλ μείωσε πριν από την ανάπαυλα με αυτογκόλ του Τόμας Σούτσεκ.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα πήρε τα ηνία του παιχνιδιού και άρχισε να πιέζει περισσότερο. Η Άρσεναλ βρήκε και δεύτερο γκολ, με τον Ντόουσον να σκοράρει στην εστία της ομάδας του, μειώνοντας σε 3-2 για τους «κανονιέρηδες»!

Το γκολ της ισοφάρισης, ήρθε από τον Αλεξάντερ Λακαζέτ, με τον Γάλλο να σκοράρει για 11η φορά τη φετινή σεζόν και να χαρίζει στην ομάδα του έναν βαθμό.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Κρέσγουελ, Τσουφάλ, Ντόουσον, Ντιόπ, Ράις, Σούτσεκ, Μπενραχμά (79' Φρέντερικς), Λίνγκαρντ, Μπόουεν (74 Νόουμπλ), Αντόνιο

ΑΡΣΕΝΑΛ: Λένο, Τσέιμπερς, Λουίζ, Μάρι, Τίρνεϊ, Τζάκα (74' Σμιθ Ρόου), Παρτέι, Σακά (74' Πεπέ), Όντεγκααρντ, Ομπαμεγιάνγκ (82' Μαρτινέλι), Λακαζέτ.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ