Σε τραγική κατάσταση ο Ροναλντίνιο: Eθισμένος στο αλκόολ και τα πάρτι με όργια

Petite Perle 300×250

Μια από τις πιο ερεβώδεις περιόδους στη ζωή του διανύει ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος άσος, Ροναλντίνιο. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2002, που άφησε αναμφίβολα το αποτύπωμα του στα ποδοσφαιρικά χρονικά, τόσο με τις μαγικές του ντρίμπλες, όσο και με το πάντα ζωγραφισμένο στα χείλη του, χαμόγελο παιδικής αθωότητας, γίνεται σήμερα 41 ετών!

Το 2020 ωστόσο δεν ήταν μια χρονιά ευημερίας για τον ίδιο καθώς κρατήθηκε σε φυλακή της Παραγουάης για παραπάνω από έναν μήνα, εξαιτίας ενός πλαστού διαβατηρίου που βρέθηκε στην κατοχή του. Μερικούς μήνες αργότερα νόσησε από τον κορωνοϊό, τόσο εκείνος όσο και η μητέρα του, η οποία και χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Οι δυσκολίες βέβαια δεν φαίνεται πως τον έχουν εγκαταλείψει καθώς, σύμφωνα με την εφημερίδα Extra που επικαλείται τις μαρτυρίες φίλων του, ο πρώην άσος έχει κατρακυλήσει σε έναν άστατο τρόπο ζωής, ενώ φέρεται να καταναλώνει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

«Πλέον κάθε μέρα είναι για εκείνον σαν ένα πάρτι, αλλά είναι θλιμμένος. Διοργανώνει μπάρμπεκιου, αναζητά συντροφιά σε όποιον να 'ναι και έχει γίνει αλκοολικός. Πίνει κάθε μέρα με το που ανοίγει τα μάτια του.

Πίνει ό,τι βρει μπροστά του, τζιν, βότκα, ουίσκι, μπύρες και το κάνει ασταμάτητα μέχρι να κοιμηθεί. Και την επόμενη ξανά το ίδιο. Ζει σε ένα φρούριο με ό, τι χρειάζεται.

Έχει μια τεράστια καρδιά και προσπαθεί να είναι γενναιόδωρος με τους φίλους του, αλλά δεν είναι όλοι πραγματικoί και δεν βλέπουν ότι κάνει πολύ κακό στον εαυτό του», ανέφερε η φίλη του Τζέσικα Κάστρο, με τους οικείους του να ανησυχούν πως ο 41χρονος παλαίμαχος άσος οδηγείται στην καταστροφή.

Από «μάγος» της μπάλας… trapper με όπλα, τζόγο και ημίγυμνα μοντέλα

Πρόσφατα μάλιστα βρέθηκε στο επίκεντρο και για έναν ακόμη λόγο, καθώς πρωταγωνίστησε στο βίντεο κλιπ του τραπ τραγουδιού Tropa de Bruxo (θίασος του Μάγου στα ελληνικά) ανάμεσα σε νεαρά καλλίγραμμα μοντέλα. Μάλιστα στα άμεσα πλάνα του είναι να κυκλοφορήσει 8 ακόμη τραγούδια μέσα στο έτος.

«Η σάμπα και η παγόδα ήταν πάντα μαζί μου γιατί βρίσκονται κοντά στο ποδόσφαιρο, αλλά είναι επίσης κοντά στη rap, το hip hop και την trap», είπε ο Βραζιλιάνος σταρ σε συνέντευξη του στη βραζιλιάνικη ιστοσελίδα «SportbuzzUOL». Ενώ, παράλληλα, υπογράμμισε στους στόχους του νέου του εγχειρήματος.

«Το Tropa de Bruxo είναι ένα project ανάμεσα σε μένα και στο Wusta Studio. Θέλω να αναδείξω νέους καλλιτέχνες, αλλά και να ωθήσω ακόμα και ήδη γνωστούς μουσικούς να γίνουν καλύτεροι. Η μουσική ήταν πάντα κομμάτι της ζωής μου και μεταμορφώνω κομμάτια της καθημερινότητας μου σε μουσική. Οπότε, μπορείτε να περιμένετε πολλές συνεργασίες, σε συνδυασμό βέβαια με τα οκτώ τραγούδια που θα κάνουμε. Θέλω όλοι να ασχοληθούν με την trap μουσική», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ροναλντίνιο.

ΠΗΓΗ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ