Επιστολή προς τον Νίκο Χαρδαλιά για τους περιορισμούς στην ερασιτεχνική αλιεία

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Eπιστολή προς τον Γ.Γ. της Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά έστειλε το Heraklion Yachting Club, το οποίο διαμαρτύρεται για τις προϋποθέσεις και τους περιορισμούς στην ερασιτεχνική αλιεία.

Αναλυτικά:

Αγαπητέ κ. Χαρδαλιά,

Με την παρούσα επιστολή, θα επιθυμούσαμε να εκφέρουμε κάποιες ενστάσεις σχετικά με το ΦΕΚ 1076 της 29.03.21 που αφορά τις προϋποθέσεις για την ερασιτεχνική αλιεία και τους περιορισμούς.

Συνεπώς, αιτούμαστε:

1. Την ελεύθερη χρήση πλωτού μέσου (σκάφους) ανεξαρτήτως μήκους αλλά με την χρήση ποσοστού επιβαινόντων βάση της άδειας του κάθε σκάφους. (π.χ. το 50% της άδειας ή πρωτόκολλου του σκάφους με την απαιτούμενη απόσταση μεταξύ τους) μια και τα μεγαλύτερα σκάφη προφανώς έχουν και μεγαλύτερη άνεση χώρων ενδιαίτησης.

2. Την δυνατότητα μεταφοράς των σκαφών με τρέιλερ με τα αυτοκίνητα των ιδιοκτητών στις μαρίνες ή στις γλίστρες για την καθέλκυσης τους (εντός νομού ή περιφερειακής ενότητας) μια και όσοι έχουν σκάφη σε πάρκινγκ ή εκτός θάλασσας δεν μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν αφού δεν τους δίνεται την δυνατότητα να τα μεταφέρουν.

Παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση η πληροφορία.

Με τιμή, Για το Heraklion Yachting Club,

Δημήτρης Γιαβρίδης                                                                                  Στράτος Αρτεμάκης

Πρόεδρος                                                                                                         Γενικός Γραμματέας

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...