Η ευχαριστήρια ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης για επιχορήγηση από το στοίχημα

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει όσους συνέβαλαν στην απόφαση για την προκαταβολή 29,2 εκατομμυρίων ευρώ στον αθλητισμό από το στοίχημα, εξέδωσε η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης.

Σημαντική αχτίδα φωτός για το φτωχοποιημένο, όπως αναφέρει, ποδόσφαιρο της χώρας μας, αποτελεί σύμφωνα με την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, η απόφαση για άμεση προκαταβολή 29,2 εκατομμυρίων ευρώ στον επαγγελματικό και ερασιτεχνικό αθλητισμό από το στοίχημα.

Μάλιστα η ιστορική ΠΑΕ, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία συγχαίρει τον πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον πρόεδρο της Super League, Λεωνίδα Μπουτσικάρη αλλά και τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο, για την συνεισφορά τους στο όλο θέμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ένα πάγιο αίτημα του ποδοσφαιρικού κόσμου βρήκε επιτέλους ανταπόκριση. Σημαντική αχτίδα φωτός είναι για το φτωχοποιημένο στη χώρα μας ποδόσφαιρο το γεγονός ότι θα εισπράξει χρήματα από το στοίχημα.

Συγχαίρουμε, τον πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον πρόεδρο της Super League, Λεωνίδα Μπουτσικάρη αλλά και τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο γι’ αυτή την τόσο σημαντική εξέλιξη στην προσπάθεια για την πραγματική εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...