Μουντιάλ: Ο Ιμπραχίμοβιτς θα πάρει τη θέση του Μπεργκ στην επίθεση της Σουηδίας

Petite Perle 300×250

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς όχι απλά επέστρεψε στην Εθνική Σουηδίας μετά από 5 χρόνια απουσίας αλλά όλα δείχνουν πως θα πάρει φανέλα βασικού στο ματς με την Γεωργία αντί του Μάρκους Μπεργκ.

Η εθνική Σουηδίας όχι απλά υποδέχτηκε με τιμές τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς που γύρισε για να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του μετά από πέντε χρόνια μακριά από αυτό αλλά ετοιμάζεται να τον καλωσορίσει και στο αρχικό σχήμα της.

Το βράδυ της Πέμπτης (25/3, 21:45, COSMOTE SPORT 2 HD) οι Σκανδιναβοί αντιμετωπίζουν στην "Friends Arena" την Γεωργία στο έτερο ματς του 2ου ομίλου που συμμετέχει η Εθνική Ελλάδας, για τη πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ 2022, και σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ από την Σουηδία, ο 39χρονος φορ της Μίλαν θα έχει απολύτως ενεργή συμμετοχή.

Ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος έχει να παίξει εδώ και έναν μήνα με την Κρασνοντάρ λόγω προβλημάτων στην πλάτη, δοκίμασε να προπονηθεί τόσο την Τρίτη όσο και την Τετάρτη και δεν τα κατάφερε, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Γιάνε Άντερσον, να στρέφεται στη λύση του Ιμπραχίμοβιτς.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η "AftonBladet", δοκίμασε στην προπόνηση δίδυμο στη επίθεση τους Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Αλεξάντερ Ίσακ ενόψει του ματς με την Γεωργία και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο στράικερ της Μίλαν και εκείνος της Σοσιεδάδ θα κληθούν να συνθέσουν το δίδυμο στη γραμμή κρούσης, με στόχο το τρίποντο στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ