Σημαιοστολισμένοι οι δρόμοι της Τυλίσου, εν όψει της αυριανής εθνικής επετείου

Petite Perle 300×250

Εν όψει της αυριανής εθνικής επετείου, η Γαλανόλευκη κυματίζει, ήδη, στους δρόμους της Τυλίσου με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής.

Δεκάδες σημαίες τοποθετήθηκαν επί του κεντρικού δρόμου, αλλά και σε σημεία μέσα στον οικισμό ως ένδειξη θαυμασμού στους Ήρωες του 1821.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:

25η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821: "Θέλει αρετή και τόλμη η Ελευθερία"

Συμπληρώνονται φέτος 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Με το απόφθεγμα του Α. Κάλβου που εκφράζει απόλυτα την περίοδο εκείνη όπου οι Έλληνες πρόγονοι μας επαναστάτησαν απέναντι στον Τούρκικο ζυγό, τιμούμε και φέτος την ιστορική αυτή επέτειο της Ελληνικής ιστορίας.

Παρόλο που οι συνθήκες δεν μας βοήθησαν να αποδώσουμε φόρο τιμής στους Ήρωες του 1821 όπως κάθε χρόνο, προβήκαμε στη συμβολική αυτή κίνηση τοποθετώντας Ελληνικές Σημαίες εκφράζοντας τον βαθύ θαυμασμό μας στους Ήρωες εκείνους που σήκωσαν κεφάλι στον Τούρκικο ζυγό.

Δεν ξεχνάμε την ιστορία μας και αυτούς που αγωνίστηκαν για να ζούμε σήμερα ελεύθεροι. Χρόνια πολλά Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάτοικος της περιοχής σε επικοινωνία με τη "Φωνή του Μαλεβιζίου" αναφέρει:

Αν και πολλοί παράγοντες επηρεάζουν την ανάμνηση της εθνικής μας εορτής, με επικρατέστερη αιτιολογία τις δύσκολες στιγμές που έχει γεννήσει ο ιός και την αγανάκτηση με το lockdown, τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου της Τυλίσου αν και νέα παιδιά δεν ξεχνούν να αναβιώσουν και να φουντώσουν την εθνική υπερηφάνεια για τους ήρωες μας. Συγχαρητήρια!

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ