Έμεινε στο 0-0 η Εθνική Ελπίδων με την Κύπρο

Petite Perle 300×250

Η Eθνική Ελπίδων παραχώρησε ισοπαλία χωρίς σκορ στην Κύπρο στην πρώτη αγωνιστική του 4ου ομίλου των προκριματικών του Euro U21, ξεκινώντας με απώλεια βαθμών την προσπάθειά της για να προκριθεί στα τελικά της διοργάνωσης.

Η Eθνική Ελπίδων ήταν καλύτερη απέναντι στην Κύπρο, αλλά δεν κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ καμία από τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Στο πρώτο τέταρτο η Εθνική «ακούμπησε» δύο φορές το γκολ, αλλά στο 9' ο Ιωαννίδης είδε την προσπάθειά του να σταματάει στο δοκάρι, ενώ αμέσως μετά ο Εμμανουηλίδης δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Η Κύπρος μετά το 20λεπτο άρχισε να ισορροπεί και είχε και αυτή δύο μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει, με τον Μανδά να λέει "όχι" στον Ναούμ στο 36' και τον Κακουλή να μην βρίσκει εστία στο αμέσως επόμενο λεπτό από πλεονεκτική θέση.

Με φάση για την Κύπρο ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, αλλά ο Μανδάς έβγαλε το σουτ του Κωστή, με τον Κίτο να βγαίνει νικητής σε άλλη μια προσπάθεια με τον Εμμανουηλίδη (66'). Η τελευταία φάση του παιχνιδιού ανήκε ξανά στην Ελλάδα, αλλά ο Πινακάς στο 87ο λεπτό δεν βρήκε εστία από θέση βολής, με το 0-0 να παραμένει μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Το επόμενο ματς για την ομάδα του Γιάννη Γκούμα είναι στις 5 Ιουνίου με αντίπαλο το Λιχτενστάιν εκτός έδρας.

ΕΛΛΑΔΑ: Μανδάς, Λύρατζης, Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Τσαούσης (64' Ζαγαρίτης), Τσιγγάρας, Θυμιάνης, Αλεξανδρόπουλος (64' Κούτσιας), Μαχαίρας (64' Χριστόπουλος), Εμμανουηλίδης (78' Πινακάς), Ιωαννίδης.

ΚΥΠΡΟΣ: Κίτος, Σεργίου, Κερκέζ, Κυπριανού, Νικολάου (75' Γαβριήλ), Κωστή, Χρυσόστομου (64' Ιλία), Παναγιώτου, Ναούμ, Κακουλή (64' Παρούτης), Κατσαντώνης (75' Λούκα).

πηγή: filathlos.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ