Ισπανία: Η ενδεκάδα κόντρα στην Ελλάδα

Petite Perle 300×250

Δείτε την 11άδα που επέλεξε η Ισπανία για την αναμέτρηση κόντρα στην Εθνική Ελλάδας (21:45, COSMOTE SPORT 1HD, SPORT 24) για την 1η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

H Ισπανία υποδέχεται στη Γρανάδα την Εθνική Ελλάδας (21:45, COSMOTE SPORT 1HD, SPORT 24) για την 1η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Λίγες ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, ο Λουίς Ενρίκε έκανε γνωστές τις επιλογές του.

Ο τεχνικός της Ισπανίας επέλεξε σύστημα 4-3-3. Ο Σιμόν θα βρίσκεται κάτω από τα δίχτυα, οι Ράμος και Έρικ Γκαρσία στη θέση των κεντρικών αμυντικών, ενώ οι Γιορέντε και Γκαγιά στα δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Η τριάδα του κέντρου θα αποτελείται από τους Όλμο, Ρόδρι και Κόκε. Ο Φεράν Τότες θα κινείται δεξιά της επίθεσης, ο Κανάλες αριστερά και ο Μοράτα στην κορυφή.

Αναλυτικά η 11άδα της Ισπανίας: Σιμόν, Μάρκος Γιορέντε, Ράμος, Γκαρσία, Γκαγιά, Όλμο, Ρόδρι, Κόκε, Φεράν Τόρες, Μοράτα, Κανάλες.

Στον πάγκο: Ντε Χέα, Σάντσες, Πόρο, Ντιέγκο Γιορέντε, Μαρτίνες, Μπούσκετς, Γκιλ, Αλκάνταρα, Ρουίζ, Άλμπα, Πέδρι, Ογιαρθάμπαλ.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ