Λάτσιο: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 19χρονος παίκτης από την ομάδα Νέων

Petite Perle 300×250

H ποδοσφαιρική οικογένεια της Λάτσιο πενθεί για την απώλεια του 19χρονου παίκτη της ομάδας Νέων του Συλλόγου, Ντανιέλ Γκουερίνι, που ενεπλάκη σε μοιραίο αυτοκινητιστικό δυστύχημα αργά το βράδυ της Τετάρτης.

Ατελειωτη θλίψη και οδύνη σκεπάζει την Λάτσιο καθώς το βράδυ της Τετάρτης έχασε στην άσφαλτο ένα δικό της παιδί, τον 19χρονο επιτελικό μέσο της ομάδας Νέων των μπιανκοτσελέστι, Ντανιέλ Γκουερίνι, που οδηγώντας ένα αμάξι Smart, έχοντας δύο φίλους του για συνεπιβάτες, συγκρούστηκε -κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- με μία Mercedes σε δρόμο της Ρώμης.

Ο 68χρονος οδηγός του άλλου οχήματος διακομίστηκε σε κοντινό νοσοκομείο όντας σε κατάσταση σοκ ενώ οι δύο φίλοι του ποδοσφαιριστή βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

"Αδυνατώντας ακομα να το πιστέψουμε και συντετριμμένοι από πόνο, ο Πρόεδρος και όλοι οι άνθρωποι της οικογένειας της Λάτσιο αγκαλιάζουν την οικογένεια του νεαρού Ντανιέλ Γκουερίνι", αναφέρει η Λάτσιο μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter ενώ τα συλλυπητήριά της έστειλε και η Τορίνο, στην οποία είχε αγωνιστεί επίσης ο νεαρός ποδοσφαιριστής.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ