Σημαιοστολισμός από τα μέλη της Κοινότητας Γαζίου

Petite Perle 300×250

Το μήνυμα του 1821 για ενότητα, ομοψυχία και αλληλεγγύη να είναι οδηγός στην πορεία όλων μας

Την 25 Μαρτίου το Έθνος μας γιορτάζει τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου που έχει συνδεθεί με τον αγώνα για την Ελευθερία και την Έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.Η μεγάλη διπλή γιορτή του Έθνους μας, είναι ημέρα τιμής για τον Ελληνισμό και την Χριστιανοσύνη.

Ημέρα εθνικής μνήμης και υπερηφάνειας!Φέτος συμπληρώνονται 200 Χρόνια από την Έναρξη της Ελληνικής επανάστασης. Τιμούμε τους ήρωες μας και διατηρούμε ζωντανούς τους αγώνες τους. Παραδειγματιζόμαστε και προσβλέπουμε με αισιοδοξία σε ένα καλύτερο και δημιουργικό μέλλον.Ως ένδειξη ελάχιστου φόρου τιμής, το συμβούλιο Κοινότητας Γαζίου με την συνδρομή μελών του και εθελοντών, προχώρησαν σε σημαιοστολισμό σε κεντρικά σημεία και κοινόχρηστους χώρους της ευρύτερης περιοχής.

Ο Πρόεδρος Παρασύρης Βαγγέλης, ο αντιπρόεδρος Άσπρης Ιωάννης και τα μέλη του συμβουλίου Κοινότητας Γαζίου εύχονται σε όλο το κόσμο Χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία. Το μήνυμα του 1821 για ενότητα, ομοψυχία και αλληλεγγύη να είναι οδηγός στην πορεία όλων μας.

Συστρατευμένοι με αίσθημα ατομικής και συλλογικής ευθύνης είναι σίγουρο ότι θα κερδίσουμε και την μάχη με τον κορωνοϊό Sars-Cov-2 "Covid-19" και θα βγούμε δυνατότεροι.Χρόνια πολλά!

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ