Βαγγέλης Παρασύρης: Παραδειγματιζόμαστε από το 1821 και προσβλέπουμε με αισιοδοξία σε ένα καλύτερο και δημιουργικό μέλλον

Petite Perle 300×250

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο εορτάζοντας πρόεδρος της Κοινότητας Γαζίου, Βαγγέλης Παρασύρης, για τα 200 χρόνια της Επανάστασης του 1821.

Η μεγάλη διπλή γιορτή του Έθνους μας την 25η Μαρτίου , είναι ημέρα τιμής για τον Ελληνισμό και την Χριστιανοσύνη. Ημέρα εθνικής μνήμης και υπερηφάνειας!!Γιορτάζουμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου που έχει συνδεθεί με τον αγώνα για την Ελευθερία και την Έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.Φέτος συμπληρώνονται 200 Χρόνια από την Έναρξη της Ελληνικής επανάστασης.

Τιμούμε την Εθνική μας εορτή και τους ήρωες μας Υψώνοντας με σεβασμό και υπερηφάνεια την Ελληνική σημαία! Διατηρούμε ζωντανούς τους αγώνες τους στο μυαλό και την καρδιά μας έχοντας χρέος να τους μεταφέρουμε στα παιδιά μας! Παραδειγματιζόμαστε από το μήνυμα του 1821 για ενότητα, ομοψυχία, αλληλεγγύη και προσβλέπουμε με αισιοδοξία σε ένα καλύτερο και δημιουργικό μέλλον.

Συστρατευμένοι με αίσθημα ατομικής και συλλογικής ευθύνης είναι σίγουρο ότι θα κερδίσουμε και την μάχη με τον κορωνοϊό Sars-Cov-2 "Covid-19" και θα βγούμε δυνατότεροι.

Χρόνια πολλά Ελλάδα! Χρόνια πολλά σε όλο το κόσμο!

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ