Βαρύ το κλίμα στην ΚΕΔΕ για τον Πέτσα και το Πρόγραμμα “ Αντώνης Τρίτσης”

by KORINA KAFETZOPOULOU

Τελευταία Ενημέρωση:

Έντονη δυσφορία εκφράστηκε από τους Αιρετούς στη συνεδρίαση στην ΚΕΔΕ για το βαλτωμένο Πρόγραμμα “ Αντώνης Τρίτσης”, που έχει αναλάβει να χειρίζεται ο Αναπληρωτής Υπουργός, Στέλιος Πέτσας.

Το κλίμα ήταν τόσο βαρύ, που ο Πέτσας εξαναγκάστηκε σε έκτακτη παρέμβαση στη συνεδρίαση, καθώς –όπως ανέφερε-  του μεταφέρθηκε από τους συνεργάτες του «το πνεύμα της συζήτησης»…

Στο άκουσμα ξαφνικής συμμετοχής του, οι αιρετοί που συμμετείχαν και όσοι ανά την Ελλάδα παρακολουθούσαν, θεώρησαν ότι για να παρεμβαίνει κάτι νέο θα έχει να πει.

Επί της ουσίας όμως , επανέλαβε ό,τι είχε ανακοινώσει ήδη στην έναρξη της συνεδρίασης ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κατόπιν πρωινής επικοινωνίας μαζί του (π.χ. την παράταση έως 30 Απριλίου, την έκδοση Απόφασης για πλαφόν, ότι επίκειται η έκδοση Απόφασης για 50 εκατομμύρια κλπ ήδη γνωστά).

Προσπάθησε μάλιστα να υπερασπιστεί και την Τροπολογία   (που ψήφισε μόνη της η Ν.Δ. και καταψήφισαν όλα τα πολιτικά κόμματα, για να έχει ο ίδιος δικούς του εκπροσώπους στις Επιτροπές του Προγράμματος).

Οι αυτοδιοικητικοί έθεσαν πολλά ερωτήματα για τα οποία όμως δεν έλαβαν ουσιαστικές απαντήσεις

Περισσότερα στο airetos.gr

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...