Ασλανίδου: Βάζει τέλος στις φήμες για σχέση με γνωστό Χανιώτη επιχειρηματία

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό ανήρτησε πριν από λίγο η Μελίνα Ασλανίδου με την οποία βάζει κατηγορηματικά τέλος στα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν από το πρωί και την θέλουν να έχει σχέση με γνωστό Χανιώτη επιχειρηματία.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Με λύπη μου από το πρωί έχω πληροφορηθεί ψευδείς ειδήσεις που αφορούν την προσωπική μου ζωή! Ρητά και κατηγορηματικά διαψεύδω όλες αυτές τις φήμες! Θα κινηθώ νομικά προς οποιαδήποτε κατεύθυνση που σπιλώνει την ακεραιότητα μου και αναπαράγει ψευδείς ειδήσεις για την προσωπική μου ζωή, οι οποίες δεν έχουν απολύτως καμία πραγματική βάση! Ευχαριστώ πολύ! Καλό ΣΚ σε όλους!»

Το zarpanews.gr είχε από την πρώτη στιγμή επικοινωνήσει με τον Χανιώτη επιχειρηματία Μιχάλη Κουκουτσάκη, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: “Εξεπλάγην κι εγώ από τα δημοσιεύματα, καθώς η σχέση μου με την κα Ασλανίδου είναι καθαρά φιλική” Λίγο μετά ο κ. Κουκουτσάκης διέψευσε δημόσια μέσω των social media:

zarpanews.gr

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...