Χρήστος Τζόλης: "Όνειρό μου να παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο"

Petite Perle 300×250

 Ο Χρήστος Τζόλης στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Εθνικής με την Ονδούρα (28/3, 17:00, COSMOTE SPORT 1HD, OPEN TV, SPORT 24) μίλησε για το όνειρό του να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Ονδούρα σε φιλική αναμέτρηση στην Τούμπα (28/3, 17:00, COSMOTE SPORT 1HD, OPEN TV, SPORT 24). Ο Χρήστος Τζόλης στη συνέντευξη Τύπου του παιχνιδιού αναφέρθηκε στην ισοπαλία με την Ισπανία που δίνει ψυχολογία στους διεθνείς. Επιπλέον, μίλησε για το όνειρο του από παιδί να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζόλη:

Για το παιχνίδι με την Ισπανία: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Φέραμε ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στην Ισπανία. Έκανε το κλίμα ακόμη καλύτερο. Το πανηγυρίσαμε, αλλά τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι για τα επόμενα δύο παιχνίδια. Βγάζει βάρος η ισοπαλία με την Ισπανία, γιατί είναι το φαβορί του ομίλου. Πάμε με αυτοπεποίθηση στα ματς με Ονδούρα και Γεωργία.

Για τα μαθήματα που παίρνει από τον Φαν Σιπ"Έχω μάθει αρκετά πράγματα, πώς να αμύνομαι για παράδειγμα. Αυτό με έχει βοηθήσει και στην ομάδα μου. Προσπαθώ να το κάνω, φάνηκε κιόλας με την Ισπανία, παίξαμε καλή άμυνα και είχαμε αυτό το αποτέλεσμα".

Για το όνειρο του να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο: "Είναι από μικρός το όνειρο μου να παίξω στο Μουντιάλ. Ελπίζω να γίνει πραγματικότητα, έχουμε τις δυνατότητες. Ελπίζω να πάνε όλα καλά".

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ