Συνελήφθη 25χρονος για τον ξυλοδαρμό καθηγητή στο πάρκινγκ σχολής

Petite Perle 300×250

Ένας 25χρονος κατηγορείται, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, για τον ξυλοδαρμό καθηγητή στα ΤΕΦΑΑ στη Δάφνη, πριν από μια εβδομάδα που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Ο κατηγορούμενος ταυτοποιήθηκε και εντοπίστηκε μετά από έρευνα των Υποδιευθύνσεων Κρατικής Ασφάλειας και Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Σε βάρος του 25χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες, η οποία υποβάλλεται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Του έκανε παρατήρηση να φύγει και ο δράστης τον ξυλοκόπησε

Ο καθηγητής το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου μόλις είχε παρκάρει στο χώρο της σχολής και είδε τον φύλακα να προσπαθεί να πείσει έναν νεαρό να βγει από τον πανεπιστημιακό χώρο. Σε εκείνο το σημείο πάρκαρε το αυτοκίνητό του ο καθηγητής που διηγήθηκε ότι εκείνη την ώρα περνούσε μπροστά του ένας 25χρονος μαζί με τον σκύλο του. Πίσω ο φύλακας του έλεγε ότι πρέπει να φύγει, ότι πρέπει να βγει γιατί απαγορεύεται. Όταν του έκανε την ίδια επισήμανση και ο καθηγητής εκείνος αντί να φύγει του επιτέθηκε με μανία και τον ξυλοκόπησε άγρια.

«Όταν έφτασε κοντά μου και χωρίς να καταλάβω τίποτα με γρονθοκόπησε με τόσο βίαιο και επαγγελματικό τρόπο από ότι φάνηκε στη συνέχεια στο πρόσωπό μου με αποτέλεσμα να πέσω αναίσθητος στο έδαφος. Αυτός συνέχισε να με χτυπάει με κλωτσιές στο πρόσωπο και στα πλευρά μου» περιγράφει ο καθηγητής.

«Ευελπιστώ και εύχομαι από την καρδιά μου να είμαι το τελευταίο θύμα τέτοιων δολοφονικών ενεργειών από εγκληματίες που χρησιμοποιούν τον πανεπιστημιακό χώρο για παράνομες και εγκληματικές ενέργειες» είπε ο κ. Πατσαντάρας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο φύλακας έτρεξε να βοηθήσει τον καθηγητή, ενώ άλλοι πανεπιστημιακοί κάλεσαν την αστυνομία, και μάλιστα δύο φορές, αλλά δεν έφτασε ποτέ. «Ειδοποιήσαμε την άμεσο δράση η οποία δεν ήρθε. Μας είπαν ότι δεν είχαν περιπολικό» δήλωσε ο καθηγητής Νίκος Αποστολίδης

«Μίλησα και εγώ και με κάποια κυρία μου είπε δεν μπορούμε να έρθουμε στον χώρο εκεί» συνέχισε ο κ. Πατσαντάρας που από την επίθεση υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ όπως καταγγέλλουν καθηγητές, δεν είναι η πρώτη φορά που έρχονται αντιμέτωποι με εγκληματικές συμπεριφορές.

Πηγή: iefimerida.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ