Ανακοίνωσε Τριανταφυλλίδη-Χρηστάκη ο Αλμυρός

Petite Perle 300×250

Περίπου τρεις εβδομάδες προπονήσεων συμπληρώνουν οι ποδοσφαιριστές του Αλμυρού πάντα με την καθοδήγηση του Κώστα Κιάσσου και εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Οι πληροφορίες λένε ότι αύριο θα συνεδριάσει η επιτροπή της ΕΠΟ για που θα αποφασίσει αν έχουμε σέντρα στις 4 Απριλίου ή έχουμε μία μικρή παράταση και πάμε στις 11-4. Στη δεύτερη περίπτωση θα γίνει προσπάθεια για να κλειστεί φιλικό παιγνίδι για να τεστάρει τους ποδοσφαιριστές του ο κ.Κιάσσος.

Από το ρόστερ για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους έχουν αποχωρήσει οι Τοπούζης και Μαχαίρας, ενώ σήμερα το βράδι θα έφταναν στο Ηράκλειο οι Γκάρετ και Λεόν Πιερτζακόμι και έτσι πλέον όλοι οι ποδοσφαιριστές θα είναι στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού.

Κανονικά γυμνάζονται οι Απλαδάς και Κουράκης που δείχνουν μεγάλη διάθεση και θέληση στις προπονήσεις μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς που είχαν στο ξεκίνημα της σαιζόν. Σε συνεργασία με τους γιατρούς που τους παρακολουθούν θα αποφασιστεί πως θα γίνει η επάνοδος τους σε επίσημα παιγνίδια, κάτι που πρέπει να λάβει χώρα προσεκτικά και με τον κατάλληλο σχεδιασμό.

Στο μεταγραφικό κομμάτι η διοίκηση του Αλμυρού κινείτε με σχέδιο για την απόκτηση 2-3 ποδοσφαιριστών που θα βοηθήσουν το σωματείο να προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση και να διεκδικήσει την άνοδο στη SL2.

Έτσι προχώρησε στην απόκτηση του Λάζαρου Τριανταφυλλίδη που αγωνίζεται κεντρικός αμυντικός αλλά και δεξιός μπακ και του μέσου Ηρακλή Χρηστάκη από τον Πόρο.

Μεγάλος στόχος είναι η μεταγραφή ενός σέντερ-φορ που θα κάνει τη διαφορά, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Αλμυρός είχε φτάσει κοντά στη μεταγραφή ενός επιθετικού με θητεία και στην Κ20 του Ολυμπιακού που κυριολεκτικά χάλασε την τελευταία στιγμή.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ