Πάμε για έναρξη στην Γ Εθνική την Κυριακή 11 Απριλίου

Petite Perle 300×250

Την Κυριακή 11 Απριλίου αναμένεται να ξεκινήσει ο 10ος όμιλος της Γ Εθνικής, δηλαδή μία εβδομάδα αργότερα, καθώς το συμβούλιο της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, μεταφέρθηκε για την Δευτέρα 5 Απριλίου, κάτι που σημαίνει πως θα μεταφερθεί και η πρεμιέρα.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν υψηλόβαθμα στελέχη της Ομοσπονδίας, μία εβδομάδα παράταση από ότι είχε οριστεί, θα πάρει η σέντρα του 10ου ομίλου, αλλά όχι για όλους τους ομίλους, καθώς το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει από την επόμενη Τετάρτη 7 Απριλίου, με τα εξ αναβολής παιχνίδια της Γ Εθνικής και από την Κυριακή 11 Απριλίου θα ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα σε όλους τους ομίλους.

Στον 10ο όμιλο, δεν υπάρχει κάποιο παιχνίδι που να εκκρεμεί, κάτι που σημαίνει πως η σέντρα στα Κρητικά γήπεδα, θα γίνει στις 11 Απριλίου. Αξίζει να σημειωθεί πως αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να υπάρξει κάποια εμβόλιμη αγωνιστική κατά τη διάρκεια της Γ Εθνικής, προκειμένου να ολοκληρωθεί πιο γρήγορα το πρωτάθλημα, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμη κάτι σίγουρο.

Πως θα γίνει το πρωτάθλημα 

Η «νέα» Γ Εθνική δεν θα έχει πολλές αλλαγές με την «προηγούμενη», καθώς οι ομάδες θα συνεχίσουν από το σημείο που σταμάτησαν και με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, θα δημιουργηθεί μίνι πρωτάθλημα διαβάθμισης σε δύο ομίλους, στον ένα θα συμμετάσχουν οι ομάδες που τερμάτισαν στη πρώτη θέση των ομίλων απο τον 1ο έως και τον 5ο, ενώ στον άλλο από τον 6ο έως και τον 10ο.

Ουσιαστικά θα γίνουν δύο ομίλου των 5 ομάδων, που θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε μονά όπως όλα δείχνουν παιχνίδια και αυτοί που θα τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις, θα προβιβαστούν στην παραπάνω κατηγορία.

Όλα αυτά βέβαια είναι εισηγήσεις της απερχόμενης Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΠΟ, κάτι που αναμένεται να συζητήσουν εκ νέου και να αποτυπωθούν στην τροποποιημένη προκήρυξη πρωταθλήματος.

grandsport.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ