Οι νέοι εκπρόσωποι του συνεταιρισμού στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ

Petite Perle 300×250

Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, οι νέοι εκπρόσωποι του συνεταιρισμού στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ θα είναι ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης και ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης.

Εννοείται πως στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ συμμετέχει και ο πρόεδρος της Super League και αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Λεωνίδας Μπουτσικάρης.

Στην πραγματικότητα δεν επήλθε η παραμικρή αλλαγή στην εκπροσώπηση της λίγκας στην Ομοσπονδία, αφού οι Μπουτσικάρης, Μάκης Γκαγκάτσης και Αγραφιώτης ήταν και στην προηγούμενη Ε.Ε. της ΕΠΟ και απλώς ο Αλέξης Αλεξίου αντικατέστησε σε αυτήν τον πρόεδρο της ΑΕΚ, Βαγγέλη Ασλανίδη.

Άλλος υποψήφιος για εκπρόσωπος της Super League στην ΕΠΟ δεν υπήρξε και με εξαίρεση τον Βόλο που ψήφισε λευκό, οι υπόλοιποι έδωσαν ομόφωνα την συγκατάθεσή τους.

Έτσι η διοργανώτρια θα εκπροσωπείται και πάλι στην ομοσπονδία από εκπροσώπους των τεσσάρων μεγάλων ΠΑΕ.

Να σημειωθεί πως η νέα Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ θα συγκροτηθεί σε σώμα την Δευτέρα (5/4), οπότε και θα μοιραστούν οι θέσεις του αναπληρωτή προέδρου, του ταμία κλπ, καθώς και η συγκρότηση των επιτροπών.

Μετά και την σημερινή απόφαση της Super League αναφορικά με τους δικούς της εκπροσώπους, η 17μελής Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ διαμορφώνεται οριστικά ως εξής:

ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (πρόεδρος)
ΜΠΟΥΤΣΙΚΑΡΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ (εξ οφίτσιο Α' αντιπρόεδρος)
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΣ
ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ
ΔΑΝΙΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΘΩΜΑΪΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
ΜΠΟΥΧΛΑΡΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΛΕΑΡΧΟΣ
ΦΥΤΡΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΧΑΤΖΗΣΑΡΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΛΕΞΗΣ
ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ΜΑΚΗΣ
ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΤΑΚΗΣ
ΛΕΟΥΤΣΑΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ