Αποζημίωση ένα χρόνο μετά σε γυναίκα πολίτη που έπεσε σε λακούβα στο Ηράκλειο

Petite Perle 300×250

Το ποσό των 4.248 ευρώ θα πρέπει να καταβάλει ο δήμος Ηρακλείου στην Γεωργία Ξημεράκη για τον τραυματισμό που είχε όταν το αναπηρικό της αμαξίδιο ανετράπη, στην προσπάθεια της να ανέβει σε μία ράμπα για ΑΜΕΑ κοντά στο Καπετανάκειο. Ο τροχός του αμξιδίου είχε πέσει σε μία λακκούβα με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί και να τραυματιστεί στο πόδι η κα. Ξημεράκη.

Έναν χρόνο μετά το δικαστήριο όπου είχε προσφύγει η κα. Ξημεράκη τη δικαίωσε και επέβαλλε στο δήμο να της καταβάλει το συγκεκριμένο ποσό. Όπως η ίδια ανέφερε σε ανάρτηση της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης διεκδίκησε τα δικαιώματα της.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Όταν η δικαιοσύνη παίρνει αποφάσεις σε μία ευνομούμενη κοινωνία τις δεχόμαστε και εγώ όπως ελπίζω όλοι, αυτό θα πράξω. Πολλοί γνωρίζουν τον τραυματισμό μου όταν προσπάθησα να ανέβω μία ράμπα κοντά στο Καπετανάκειο που είχε μία λακκούβα και ζήτησα αποζημίωση από το δήμο.

Η δίκη έγινε περίπου πριν από χρόνο και η απόφαση βγήκε τώρα. Η απόφαση είναι ότι ο Δήμος πρέπει να με αποζημιώσει με το ποσό των 4.248 ευρώ. Σίγουρα δεν ήταν αυτό που περίμενα αλλά είναι μία δικαίωση. Εγώ απλώς διεκδίκησα τα δικαιώματα μου κάτι που πρέπει να κάνουν όλοι..»

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ