Ο Βραζιλιάνος Mαρτσέλο τιμωρήθηκε με πρόστιμο 2.700€ από το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Ισπανίας

Petite Perle 300×250

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Ισπανίας επέβαλε πρόστιμο ύψους 2.700€ στον Μαρσέλο για το ταξίδι που έκανε από την Μαδρίτη στην Βαλένθια, παρά την υφιστάμενη απαγόρευση μετακίνησης λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Βρζιλιάνος αμυντικός φωτογραφήθηκε με την οικογένειά του σε παραλία στη Βαλένθια πριν από τρεις ημέρες και το Υπουργείο του απέστειλε σήμερα (1/4) ταχυδρομικά το διοικητικό πρόστιμο που του επιβλήθηκε, όπως αναφέρει η «El Mundo».

Ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να πληρώσει 600 ευρώ για καθένα από τα μέλη της οικογένειας. Δηλαδή για τον ίδιο, τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους το ποσό ανέρχεται σε 2.400 ευρώ, στα οποία πρέπει να προστεθεί η χρηματική ποινή για το γεγονός πως δεν φορούσαν μάσκα, που είναι 100 ευρώ. Καθώς ο μικρότερος γιος του ποδοσφαιριστή εξαιρείται λόγω ηλικίας, προστίθενται 300 ευρώ στα προηγούμενα.

Με μηνιαίο εισόδημα από την Ρεάλ κάτι περισσότερο από 800.000 ευρώ βέβαια, μόνο τσουχτερό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το πρόστιμο για τον 32χρονο ποδοσφαιριστή.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ