Αναλαμβάνει θέση ευθύνης ο Γιώργος Ρεράκης

Petite Perle 300×250

Μία ευχάριστη έκπληξη επεφύλαξε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας στο δημοτικό του σύμβουλο από τη Ροδιά Γιώργο Ρεράκη.

Μετά από συνάντηση που είχαν του πρότεινε να αναλάβει την προεδρία της Αλμυρός Α.Ε. θέση την οποία κατέχει ο ίδιος ο Δήμαρχος και θα παραιτηθεί άμεσα για να προταθεί ο Γιώργος Ρεράκης ο οποίος με ικανοποίηση δέχτηκε τη συγκεκριμένη θέση για να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Στα σχέδια του Μενέλαου Μποκέα είναι η αναπτυξιακή επιχείρηση να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην υλοποίηση του δημοτικού έργου με μελέτες και κατασκευές έργων που θα συμπληρώνει αλλά και θα υλοποιεί σε πιο γρήγορους χρόνους παρεμβάσεις που έχει ανάγκη ο τόπος.

Πρόκειται πλέον για την ενεργή συμμετοχή του δημοτικού συμβούλου Γιώργου Ρεράκη στην πρώτη γραμμή, που δείχνει να παίρνει την ευκαιρία από το Δήμαρχο και να αποδείξει ότι έχει τις ικανότητες να προσφέρει προς τους συμπολίτες του, με την εργατικότητα και την τιμιότητα που τον διακρίνει.

Μάλιστα τη χαρά του συμπλήρωσες η κόρη του Μαρία-Ιωάννα, η οποία πριν από λίγες ημέρες πήρε το πτυχίο της στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά.

Η ορκωμοσία έγινε διαδικτυακά εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ