Αναβάθμιση για τη Χρύσα Λυρώνη

Petite Perle 300×250

Οι σημερινές ανακοινώσεις του Δημάρχου Μαλεβιζίου επεφύλασσε δύο και νέους Αντιδημάρχους, αλλά και ανακάτεμα της τράπουλας όσον αφορά τις νέες αρμοδιότητες.

Ο Μενέλαος Μποκέας προχώρησε στην αναβάθμιση της νυν Αντιδημάρχου Χρύσας Λυρώνη-Πάγκαλου και με αυτό τον τρόπο απέδειξε ότι όποιος από τους συνεργάτες του προσφέρει στο δημοτικό έργο θα ανταμείβεται.

Η Χρύσα Λυρώνη όλους αυτούς τους 18 μήνες δούλεψε θα λέγαμε μεθοδικά με όρεξη αλλά και μεράκι αποκτώντας θετικά σχόλια από τους πολίτες και θα συμπληρώναμε τους εργαζόμενους του Δήμου.

Είναι δυναμική, αφιερώνει πολλές ώρες με τα καθήκοντα που της έχει αναθέσει ο Δήμαρχος και φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Με τις σημερινές ανακοινώσεις αναλαμβάνει πολιτικά προϊσταμένη στον ευαίσθητο τομέα της παιδείας που αποτελεί την προμετωπίδα της δημοτικής αρχής μέχρι σήμερα και συγχρόνως τον αθλητισμό και τη νεολαία.

Έτσι από τη Δευτέρα θα πρέπει να σηκώσει μανίκια και να αποδείξει στο Δήμαρχο, την παράταξη και φυσικά στον κόσμο ότι μπορεί να τα καταφέρει και στα πιο δύσκολα με όραμα και αποτελεσματικότητα με γνώμονα τη διαρκή προσπάθεια για την αναβάθμιση των υποδομών σχολικών και αθλητικών.

Τώρα αρχίζει το επόμενο ταξίδι για τη Χρύσα που δείχνει μεγάλο ενθουσιασμό και επιμονή να κάνει αισθητή την παρουσία της στα αυτοδιοικητικά του Δήμου Μαλεβιζίου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ