Σταθερή αξία ο Γιάννης Μαρής-Ευχαριστήριο στο Δήμαρχο

Petite Perle 300×250

Αν και νέος στην ηλικία, χωρίς προηγούμενες παραστάσεις και εμπειρίες στα Δημοτικά ο Γιάννης Μαρής έχει αποδείξει στην πράξη τον 1,5 χρόνο της θητείας του ως πρόεδρος της ΜΑΕΔΗΜ ότι έχει το σχεδιασμό και την υλοποίηση του για το κομμάτι που του αναλογεί και έχει αναλάβει.

Φάνηκε και από τις σημερινές ανακοινώσεις ότι χαίρει της εκτίμησης του Μενέλαου Μποκέα που τον επιβράβευσε δίνοντας του και επίσημα το χαρτοφυλάκιο και του Τουρισμού με ότι αυτό συνεπάγεται με τη γεωγραφική θέση του Δήμου Μαλεβιζίου.

Οι ευθύνες και οι προκλήσεις για το Γιάννη Μαρή μεγαλώνουν αφού πλέον έχει στο χαρτοφυλάκιο του σημαντικό κομμάτι του δημοτικού έργου που έχει να κάνει με την αξιοποίηση των παραλιών, αλλά και να προσπαθήσει με τις κατάλληλες πολιτικές στο τουριστικό κομμάτι να δημιουργήσει προοπτικές για τις επιχειρήσεις του κλάδου ειδικά σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που βιώνουν.

Πρόκειται για ένα νέο άνθρωπο που αγαπάει τον τόπο του, είναι απλός και προσιτός για τον πολίτη και δείχνει ότι σε συνεργασία με φορείς αλλά και ιδιώτες θέλει να βάλει τη δική του σφραγίδα με τις κατάλληλες πολιτικές που θα αναβαθμίσουν το τουριστικό προϊόν και θα διαφημίσει το Μαλεβίζι τόσο εντός της χώρας, όσο και στο εξωτερικό.

Οι νέοι άνθρωποι που αποτελούν την πλειοψηφία της δημοτικής αρχής με μπροστάρη το Δήμαρχο Μενέλαο Μποκέα καλούνται να αποδείξουν ότι έχουν τα κότσια να τα καταφέρουν.

Τώρα που η πανδημία φτάνει στο τέλος οι πολίτες θέλουν να δουν από τη δημοτική αρχή όραμα και έργο που θα κάνει καλύτερη την καθημερινότητα τους.

Γιάννης Μαρής: «Ευχαριστώ το Δήμαρχο Μαλεβιζίου»

«Θα συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά για να τιμώ αυτή την εμπιστοσύνη» 

Ο Γιάννης Μαρής Δημοτικός Σύμβουλος, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Τουρισμού και Πρόεδρος της ΜΑΕΔΗΜ ευχαριστεί δημόσια το Δήμαρχο Μενέλαο Μποκέα.

«Μετά  τις σημερινές ανακοινώσειςκαι τις αλλαγές στο δημοτικό σχήμα, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τοΜενέλαοΜποκέα, καθώςανανέωσε την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό μου. Τον ευχαριστώ και θα συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά για να τιμώ αυτή την εμπιστοσύνη και να ανταποκριθώ στον έπακρον στις προσδοκίες του ίδιου και όλων των δημοτών Μαλεβιζίου για όλα τα θέματα που αφορούν την ανάπτυξη του τουρισμού και τη βελτίωση των υπηρεσιών του.

Τέλος να συγχαρώ όλους τους Αντιδημάρχους και τους Εντεταλμένους Δημοτικούς Συμβούλους για τα καθήκοντα που αναλαμβάνουν».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ