Αναγνώριση και επιβράβευση για Γρηγόρη Περυσινάκη

Petite Perle 300×250

Σίγουρα από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν περισσότερο μετά τις ανακοινώσεις του Δημάρχου Μαλεβιζίου ήταν αυτό του δημοτικού συμβούλου Γρηγόρη Περυσινάκη που ορίστηκε νέος αντιδήμαρχος με σημαντικές αρμοδιότητες.

Εδώ να τονίσουμε ότι ο Γρηγόρης Περυσινάκης είχε εκλεγεί πρώτος σε σταυρούς προτίμησης από το συνδυασμό του Μενέλαου Μποκέα και είχε εκτεθεί στην τέως δημοτική κοινότητα Τυλίσου όπου η σημερινή δημοτική αρχή αποτέλεσε μειοψηφία.

Η συμβολή του ήταν καθοριστική στην τελική επικράτηση της παράταξης του και όλο το διάστημα των 18 μηνών σαν απλός στρατιώτης αφιέρωσε πάρα πολλές ώρες σαν εντεταλμένος σύμβουλος Τυλίσου στέκοντας δίπλα στους πολίτες της περιοχής του.

Έτσι δικαιολογημένα ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου τον εμπιστεύτηκε, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες του και τον επιβράβευσε με μία σημαντική Αντιδημαρχία που έχει να κάνει με την καθημερινότητα του πολίτη αλλά και το περιβάλλον.

Ο Γρηγόρης Περυσινάκης με τον εφημέριο Τυλίσου  π. Γεώργιο Μαλλιωτάκη

Κερδισμένος και ο πρώην Δήμος Τυλίσου που θα έχει το δικό του Αντιδήμαρχο και θα μπορεί να προχωρήσει καλύτερα το σχεδιασμό και τις κατάλληλες παρεμβάσεις που χρειάζονται στην περιοχή.

Ο Γρηγόρης Περυσινάκης ευχαρίστησε το Δήμαρχο Μαλεβιζίου:

Θέλω να ευχαριστήσω το δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου, ορίζοντάς με Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας του Δημότη & Περιβάλλοντος, με επιπλέον την κατά τόπον αρμοδιότητα στη Δημοτική Ενότητα Τυλίσου.

Η τιμή είναι μεγάλη και οι ευθύνες πολλές. Είμαι όμως σίγουρος ότι με την συνεργασία αιρετών, δημοτών και προσωπικού, θα καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό για τον τόπο μας!

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ