ΔΕΥΑΜ: Στόχος η μείωση των τιμολογίων του νερού

Petite Perle 300×250

Πορευόμαστε για το καλύτερο του τόπου και των ανθρώπων μας

Στις θέσεις τους παρέμειναν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Τάσος Λιαδάκης και Γιάννης Βάμβουκας αντίστοιχα.

Από την αρχή της θητείας του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας εμπιστεύτηκε αυτό το δύσκολο πόστο στους δύο πιστούς συνεργάτες του και μετά τον ανασχηματισμό της Δημοτικής Αρχής δείχνει ότι αναγνωρίζει το έργο και τη σκληρή δουλειά που έχει γίνει από τον Τάσο Λιαδάκη και τον Γιάννη Βάμβουκα.

Βέβαια το μεγάλο στοίχημα θα είναι η μειώση του τιμολογίου ύδρευσης και αποχέτευσης, αφού δικαιολογημένα οι πολίτες διαμαρτύρονται για τις υψηλές χρεώσεις. Η διοίκηση της ΔΕΥΑΜ επεξεργάζεται ήδη λύσεις που στο επόμενο άμεσο διάστημα θα τις επιτρέψουν να προβεί στη μείωση των τιμολογίων.

Από τη Διοίκηση της ΔΕΥΑΜ αναφέρεται:

"Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι από τη Δευτέρα αναλαμβάνουν νέα καθήκοντα, αλλά και σε όσους συνεχίζουν στο εκτελεστικό σχήμα του Δήμου Μαλεβιζίου. Η επιλογή του Δημάρχου, Μενέλαου Μποκέα, είναι μεγάλη τιμή για όλους. Η εμπιστοσύνη του είναι ευθύνη.

Δήμαρχε, με γνώμονα αυτήν την ευθύνη Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος δουλεύουμε καθημερινά στη ΔΕΥΑΜ και σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη. Πορευόμαστε όλοι μαζί για το καλύτερο του τόπου και των ανθρώπων μας. Καλή δύναμη και καλή θητεία σε όλους"!

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ