Η επική ανατροπή του ΟΦΗ 2-1 με Γιάννινα (VIDEO)

Petite Perle 300×250

Με μια επική ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ μετέτρεψε το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου σε 2-1, μέσα σε 9 λεπτά και πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία τον κρατάει ζωντανό, στην μάχη της παραμονής στην κατηγορία.

Σαρδινέρο και Σολίς με πέναλτι, οι σκόρερ του ΟΦΗ, στην μεγάλη βαθμολογικής σημασίας νίκη, η οποία ήρθε για τον ΟΦΗ μετά από 12 αγωνιστικές!

Με σφιγμένες γροθιές πανηγύρισε ο Νίκος Νιόπλιας: "Είχαμε ξεχάσει πως είναι να κερδίζουμε"

Ο Νίκος Νιόπλιας πανηγύρισε με σφιγμένες τις γροθιές τη σπουδαία νίκη του ΟΦΗ επί του ΠΑΣ (2-1), μια νίκη που ήρθε για τον ΟΦΗ, μετά απο 12 αγωνιστικές.

Οπως είπε μετά τη λήξη του αγώνα, "είχαμε ξεχάσει πως είναι να κερδίζουμε. Είχαμε ξεχάσει πως είναι οι τρείς βαθμοί. Η νίκη μας κάνει όλους μικρά παιδιά".

Για το τι είπε στους παίκτες του στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, ανέφερε ότι "τους είπα ξεκουραζόμαστε και θα μπούμε να νικήσουμε. Να κρατήσουμε τις θέσεις μας. Τους είπα θα βρούμε το παιχνίδι. Και το βρήκαμε".

Ο τεχνικός του ΟΦΗ αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα τραυματισμών που έχει ο ΟΦΗ αυτήν την εποχή, αλλά όπως είπε "οι σημαντικοί είναι αυτοί που παίζουν για μένα αυτή τη στιγμή".

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Αργύρης Γιαννίκης, ανέφερε ότι "προηγηθήκαμε, αλλά πληρώσαμε το κακό μας πρώτο 20λεπτο στο δεύτερο ημίχρονο. Χάσαμε χωρίς να απειληθούμε. Δεν είναι αυτή η εικόνα μας".

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ