Μιχάλης Μαρκογιαννάκης: "Με αίσθημα ευθύνης και ικανοποίησης θέλω να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα"

Petite Perle 300×250

Ο Μιχάλης Μαρκογιαννάκης μέσα από μια ευχαριστήρια επιστολή που εξέδωσε θέλει δημόσια να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου κ.Μενέλαο Μποκέα για την εμπιστοσύνη που του έδειξε, τοποθετώντας τον σε θέση Δημοτικού Συμβούλου σε θέματα Πολεοδομίας & Ενέργειας.

Aναλυτικά η ευχαριστήρια ανακοίνωση του κ. Μαρκογιαννάκη:

" Με αίσθημα ευθύνης και ικανοποίησης, θέλω να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα για την τιμή που μου έκανε αναθέτοντάς μου την αρμοδιότητα σε δύο σημαντικά πόστα του Δήμου μας.

Ευθύνης διότι γνωρίζω τη δυσκολία και την πολυπλοκότητα των πολεοδομικών θεμάτων αλλά και των νέων δεδομένων που ισχύουν για τα ενεργειακά θέματα.

Ικανοποίησης διότι μου δίνεται η δυνατότητα, με την επιθυμία μου για προσφορά, να βοηθήσω τον αναπτυξιακό σχεδιασμό του Δημάρχου.

Οφείλουμε να δώσουμε μεγάλη βαρύτητα στην ορθολογική ανάπτυξη, στις άναρχα δομημένες περιοχές του Δήμου μας, καθώς και στην ολοκλήρωση των πολεοδομικών σχεδιασμών που θα δώσουν νέα αναπτυξιακή προοπτική στο Δήμο μας.

Επίσης, στόχος είναι η ανάδειξη όλων των δυνατοτήτων που απορρέουν από τα νέα δεδομένα που ισχύουν στον τομέα της ενέργειας, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα της περιοχής μας προς όφελος του Δήμου και των δημοτών μας.

Με τη βοήθεια του στελεχιακού δυναμικού του Δήμου μας είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε.

Με τιμή,

Μιχάλης Μαρκογιαννάκης "

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ