Ο Εργοτέλης υπέστη έντος έδρας ήττα κόντρα στα Τρίκαλα με 2-3 (highlights)

Petite Perle 300×250

Με ένα πέναλτι το οποίο πραγματικά δεν γίνεται να έχει δοθεί, ο Εργοτέλης υπέστη την 5η σερί ήττα του κόντρα στα Τρίκαλα για την 18η αγωνιστική της Super League 2 με 2-3

Τρεις πρωταγωνιστές είχε η αναμέτρηση, με τους δύο να πετυχαίνουν από δύο γκολ για λογαριασμό των ομάδων τους,

Συγκεκριμένα ο Μανουσάκης από την πλευρά του Εργοτέλη και ο Ευθυμίου από αυτή των Τρικάλων σκόραραν δις στην αναμέτρησης, ενώ την παράσταση κατάφερε να κλέψει μέσω της λανθασμένης της αποφάσης η διαιτητής Αντωνίου, με την οποία οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι για το 2-3 με τον Ριζογιάννη στο 89'.

Εργοτέλης - Τρίκαλα 2-3: Επιστροφή στις νίκες για τα Τρίκαλα (vid)
 Tο παιχνίδι 

Για 5ο σερί παιχνίδι ο Εργοτέλης δεν έδειξε το πρόσωπο που πρέπει, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι έπρεπε να το χάσει.

Η ομάδα των Τρικάλων απείλησε ελάχιστα και με δύο φάσεις κατάφερε να βρει… τρία τέρματα και να φτάσει στη νίκη.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με τον Μανουσάκη, να περνάει τον Γιακουμή και προ κενής εστίας να γράφει το 1-0, μετά από κλέψιμο του Κοκκινή στη μεσαία γραμμή.

Οκτώ λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Ευθυμίου ανέτρεψε το σκορ για τα Τρίκαλα, καθώς ο Μπάτζιος έκανε το λάθος στο κέντρο, ο Σταματής με υποδειγματική μπαλιά βρήκε τον μεσοεπιθετικό των Τρικαλών που δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το 1-2.

Αμέσως μετά την επίτευξη του τέρματος των Τρικάλων ο Γιάννης Ταουσιάνης πραγματοποίησε τρεις αλλαγές οι οποίες βοήθησαν ουσιαστικά τον Εργοτέλη.

Συγκεκριμένα ο Κούατενγκ κέρδισε το πέναλτι από τον Πιαστόπουλο στο 77΄και ένα λεπτό αργότερα, ο Μανουσάκης από την άσπρη βούλα ισοφάρισε σε 2-2 για τον Εργοτέλη.

Την καλή παρουσία της στον αγωνιστικό χώρο, άλλαξε με άσχημο τρόπο η διαιτητής Αντωνίου η οποία σε μία εύκολη φαινομενικά φάση έδωσε πέναλτι σε βάρος του Εργοτέλη και του Τσέλιου πάνω στον Ταχάτο, με τους κιτρινόμαυρους να είναι απόλυτα δικαιολογημένοι να διαμαρτύρονται, καθώς δεν υπήρξε το παραμικρό στη φάση.

Ο Ριζογιάννης ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα και διαμόρφωσε το τελικό 2-3 υπέρ των Τρικάλων.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μπότε(57΄ Κατσούρι), Ποζατζίδης(46' Σερβιλάκης '85 Πατρινός), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Άπι(57΄ Κόνραντ), Μπουρσέλης, Κοκκίνης(69΄ Κούατενγκ), Μανουσάκης

Τρίκαλα (Βασίλης Καλογιάννης): Γιακουμής, Διαμαντόπουλος (46΄ Σταματής), Ευθυμίου (71΄ Ταχάτος), Ελευθεριάδης, Νιάρος, Παπαγεωργίου, Πελκας, Πιαστόπουλος, Ριζογιάννης, Σκόνδρας, Σουλιώτης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ