ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα: 2-1 Το γύρισε ο ΟΦΗ με Σαρδινέρο και Σολίς

Petite Perle 300×250

Ο ΟΦΗ πήρε σημαντική νίκη στη μάχη που δίνει για την παραμονή του στη Super League Interwetten επικρατώντας 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα κάνοντας την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε μπροστά στο σκορ στο 45+2' της αναμέτρησης. Ο Πέερσμαν έψαξε τον Καρτάλη μέσα στην περιοχή, εκείνος τσίμπησε την μπάλα, ο Βάτερμαν σε πρώτη φάση έδιωξε με τα χέρια, ώστε στη συνέχεια ο Παμλίδης να στείλει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα.

Στο β' μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά , πίεσαν τον αντίπαλο και σε ένα λάθος του Κάργα στο 52ο λεπτό , ο Σαρδινέρο εκμεταλεύτηκε από δεξιά το χώρο και με ένα πανέμορφο σκαφτό σουτ του Σαρδινέρο, που… κρέμασε τον Λοντίγκιν και ισοφάρισε για τους παίκτες του Νίκου Νιόπλια .

Οι Κρητικοί από εκεί και πέρα θέλησαν να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ και να βγουν περισσότερο μπροστά και να κυνηγήσουν ακόμη ένα γκολ. Το πέτυχαν μάλιστα πολύ γρήγορα.

Στο 60' οι Κρητικοί κέρδισαν πέναλτι για χέρι του Κάργα σε προσπάθειά του να διώξει την μπάλα. Η φάση ελέγχθηκε από τον διαιτητή στο VAR, για να πάρει την απόφασή του. Ο Σολίς ήταν εύστοχος, έστειλε από την άλλη γωνία τον Λοντίγκιν και έγραψε το 2-1.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα στη συνέχεια κράτησε την κατοχή της μπάλας και πίεσε, με την ομάδα του Νίκου Νιόπλια να έχει οπισθοχωρήσει. Οι Ηπειρώτες έχασαν σημαντική ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 77', με τον Βάτερμαν να αποκρούει σουτ του Μιλιντσεάνου.

Ωστόσο, το σκορ μέχρι και το τέλος δεν άλλαξε, με τους Κρητικούς να πανηγυρίζουν τη νίκη.

ΠΑΣ Γιάνεννα : Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Πέερσμαν, Κάργας, Κάστρο, Ντομίνγκεζ, Καρτάλης, Μπρένερ, Ελευθεριάδης και Παμλίδης οι επιλογές του Γιαννίκη, που δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Σάντι Κριζμάν

OΦH: Βάτερμαν, Λυμπεράκης, Βούρος, Διαμαντής, Μαρινάκης, Σακόρ, Μεγιάδο, Σολίς, Στάρτζεον, Γρίβας και Σαρδινέρο

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ