Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την προσεχή βδομάδα

Petite Perle 300×250

Αρκετές αναμένεται να είναι από αύριο και καθ' όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Δευτέρα 5 Απριλίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Βιάννου: Γενικά στο χωριό Αμιράς.

Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Στους Κουνάβους, στο δρόμο από Κουνάβους προς Κόμες, στην περιοχή πλησίον των εργατικών κατοικιών.

Τρίτη 6 Απριλίου:

Από τις 7.30 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στο Μασταμπά, στη λ.Ιωνίας από την οδό Κ.Παλαμά μέχρι την οδό Καποδιστρίο και Δ.Σωλωμού από την οδό Κωσταντινίδη μέχρι τη λ.Ιωνίας.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στο χωρίο Γαρύπα στο δρόμο από Πουλιές προς Γαρύπα στην περιοχή του αρδευτικού Σμυρνάκη.

Από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στην οδό Ρολέν και στην οδό Γ.Γεωργιάδη από την οδό Σταυράκη μέχρι τη 2η παρ.Σγουρομαλλίνης.

Τετάρτη 7 Απριλίου:

Από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Γενικά στο χωριό Αγ.Θωμάς.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στην Αλικαρνασσό, στις εγκαταστάσεις της κεντρικής Λαχανογοράς Ηρακλείου.

Από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Γενικά στο χωριό Αποϊνι.

Από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Στο χωριό Λούρες στην περιοχή του ελαιουργείου Κουμιανάκη, της βιοτεχνίας Βοζικάκη και των αρδευτικών Δασκαλάκη και Χαιρέτη.

Πέμπτη 8 Απριλίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στην θέση Αφραθιάς, στην περιοχή του αρδευτικού Μαθιουλαντωνάκη και των οικιών Κουτεντάκη και Χριστουλάκη.

Παρασκευή 9 Απριλίου:

Από τις 8 έως τις 9 το πρωί: Δήμος Φαιστού: Στις Μοίρες, στις περιοχή από την έξοδο των Μοιρών έως την ξυλαποθήκη στο δρόμο προς Πετροκεφάλι και στις περιοχές του ελαιουργείου Λιονταράκη , των επιχειρήσεων Γεωργιλαδάκη, καθαριστήριο Κουμαντάκη, Κουνδουράκη, Ασκοξυλάκη και Μανουσουδάκη.Στις περιοχές βορειοανατολικά από το δρόμο της Γαλιάς μέχρι τη μέση των Μοιρών και στις περιοχές του ελαιουργείου Φανουράκη, του Γενικού Λυκείου Μοιρών, του Ερυθρού Σταυρού Μοιρών, του φούρνου Χριστοφή, της εκκλησίας Αγ.Παρασκευής και της πλατείας Μοιρών. Στα χωριά Πετροκεφάλι, Κουσές, Αγ.Ιωάννης, Σίββας, Λίσταρος, Καλοί Λιμένες, Καμηλάρι, Καλαμάκι, Πιτσίδια, Μάταλα.Στην ιερά Μονή Οδηγητρίας, και σ'όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μ εσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στην περιοχή των ελαιουργείων Ντυσπιράκη, Μανασάκη – Στεφανουδάκη, στην περιοχή της επιχείρησης Μπετόν Μεσσαράς και των αρδευτικών Σαββάκη, Μιχαλομανωλάκη και γεώτρηση 207 ΤΟΕΒ Μοιρών.

Από τις 2 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στις Μοίρες, στις περιοχή από την έξοδο των Μοιρών έως την ξυλαποθήκη στο δρόμο προς Πετροκεφάλι και στις περιοχές του ελαιουργείου Λιονταράκη , των επιχειρήσεων Γεωργιλαδάκη, καθαριστήριο Κουμαντάκη, Κουνδουράκη, Ασκοξυλάκη και Μανουσουδάκη.Στις περιοχές βορειοανατολικά από το δρόμο της Γαλιάς μέχρι τη μέση των Μοιρών και στις περιοχές του ελαιουργείου Φανουράκη, του Γενικού Λυκείου Μοιρών, του Ερυθρού Σταυρού Μοιρών, του φούρνου Χριστοφή, της εκκλησίας Αγ. Παρασκευής και της πλατείας Μοιρών. Στα χωριά Πετροκεφάλι, Κουσές, Αγ.Ιωάννης, Σίββας, Λίσταρος, Καλοί Λιμένες, Καμηλάρι, Καλαμάκι, Πιτσίδια, Μάταλα. Στην ιερά Μονή Οδηγητρίας, και σ 'όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ