Super League: Με ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ το μεσημέρι συνέχεια με το ΑΕΚ-Ολυμπιακός απόψε στο ΟΑΚΑ

Petite Perle 300×250

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό δεσπόζει στο σημερινό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ και πριν την πρώτη αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ χρειάζεται το «τρίποντο» για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους, ωστόσο την τελευταία τριετία στα ντέρμπι αποτυγχάνει. Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι», μετά τον αποκλεισμό τους από την Ευρώπη, στρέφουν το ενδιαφέρον τους στις εγχώριες διοργανώσεις.

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς θέλουν να «κλειδώσουν» όσο γίνεται πιο γρήγορα τον δεύτερο διαδοχικό τίτλο πρωταθλήματος, ώστε να ασχοληθούν απερίσπαστοι με τον ΠΑΣ Γιάννινα που είναι το τελευταίο εμπόδιο πριν τον τελικό του Κυπέλλου.

Τρεις εβδομάδες μετά τη νίκη του με 2-1, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός περιμένει και πάλι τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας ενώ λίγο αργότερα, στη Θεσσαλονίκη, ο Άρης φιλοδοξεί να κερδίσει εκ νέου τον Αστέρα Τρίπολης, κάτι που έκανε ήδη τρεις φορές τη φετινή σεζόν.

ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-2 ΤΕΛΙΚΟ - Ποδόσφαιρο - gavros.gr

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League

Σήμερα

15:00 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (Novasports 1)
17:15 Άρης – Αστέρας Τρίπολης (Novasports 2)
19:30 ΑΕΚ – Ολυμπιακός (Novasports 1)

Η βαθμολογία των πλέι οφ της Super League
Ολυμπιακός 70
Άρης 51
ΠΑΟΚ 50
ΑΕΚ 48
Παναθηναϊκός 46
Αστέρας Τρίπολης 43

Η επόμενη αγωνιστική στα πλέι οφ της Super League:

Κυριακή 11 Απριλίου

15:00 Αρης-ΑΕΚ
17:15 Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ
19:30 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ