Άγριο φονικό στη Μακρινίτσα: Άνδρας μαχαίρωσε θανάσιμα δύο αδέλφια

Petite Perle 300×250

Αστυνομική έρευνα είναι σε εξέλιξη για μία οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε στη Μακρινίτσα. Ένας άνδρας περίπου 35χρονών είναι νεκρός και η30χρονη αδελφή του είναι νεκροί μετά την άγρια επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκαν από έναν άλλον άνδρα υπό άγνωστες συνθήκες και αιτίες.

Όπως μετέδωσε ο taxydromos.gr, το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγο πριν από τις 20.00. Η γυναίκα είχε μεταβεί στο σπίτι της οικογένειάς της στη Μακρινίτσα όπου ήταν εκεί ο αδελφός της. Στο σπίτι ήρθε και ο δράστης ο οποίος διαπληκτίστηκε με τη γυναίκα και τον αδελφό της και τους επιτέθηκε με μαχαίρι, με αποτέλεσμα ο άνδρας, περίπου 30 χρονών να τραυματιστεί σε ζωτικά όργανα και να καταλήξει στο σημείο.

Η αδελφή του υπέκυψε στα τραύματά της λίγο αργότερα, Σύμφωνα με το thessaliatv.gr, ο δράστης τραυματίστηκε ελαφρότερα. Αμέσως μετά το αιματηρό περιστατικό σήμανε συναγερμός στο ΕΚΑΒ, που απέστειλε δύο ασθενοφόρα, καθώς και στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας.

Μετά το επεισόδιο ο δράστης τράπηκε σε φυγή και με το αυτοκίνητό του κατευθύνθηκε σε άλλο χωριό του Πηλίου. Αστυνομικοί έφτασαν μέχρι το σπίτι του στον Άγιο Βλάσιο, αναζητώντας τον.

Με πληροφορίες από taxydromos.gr και thessaliatv.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ