Επανέρχονται τα απογευματινά – βραδινά δρομολόγια στα Mini Bus του Δήμου Ηρακλείου

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Ξεκινά από σήμερα, Δευτέρα 5 Απριλίου το πλήρες ωράριο λειτουργίας των τριών γραμμών Mini Bus στον Δήμο Ηρακλείου.

Έτσι τα δρομολόγια καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή,θα είναι από τις 07:00 έως και τις 22:45 κάθε τέταρτο.Τα δε Σάββατα τα δρομολόγια θα είναι από τις 08:00 έως τις 15:30κάθε μισή ώρα.

Να υπενθυμίσουμε ότι στον Δήμο Ηρακλείου λειτουργούν πλέον τρειςδωρεάν γραμμές Mini Bus:η κόκκινη γραμμή με αφετηρία το λιμάνι, η οποία εξυπηρετεί τους κατοίκους των ανατολικών περιοχών της πόλης, η μπλε γραμμή με αφετηρία το Παγκρήτιο Στάδιο, η οποία εξυπηρετεί τους κατοίκους των δυτικών περιοχών  και η (νέα)πράσινη γραμμή με αφετηρία την οδό Ερυθραίας που εξυπηρετεί τους κάτοικους των νοτίων περιοχών της πόλης.

Οι χρήστες των γραμμών μπορούν να σταθμεύουν δωρεάν στο πάρκινγκ της αφετηρίας (Λιμάνι Ηρακλείου, Παγκρήτιο Στάδιο, Οδός Ερυθραίας) και να χρησιμοποιούν δωρεάν τα Mini Bus για την πρόσβασή τους στο κέντρο της πόλης.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...