Χάρης Μαμουλάκης: Η Κυβέρνηση αδιαφορεί και σχεδιάζει την καταστρατήγηση του κοινωνικού χαρακτήρα των λαϊκών αγορών

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Στην κινητοποίηση που διοργάνωσαν οι αγρότες – παραγωγοί και οι πωλητές των λαϊκών αγορών, με αφορμή τις σχεδιαζόμενες ριζικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας του θεσμού, συμμετείχε ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης.

Ο Χάρης Μαμουλάκης συνομίλησε με εκπροσώπους των συλλόγων, με αγρότες και πωλητές, άκουσε τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους για την επόμενη μέρα έτσι όπως αναμένεται να διαμορφωθεί με τις αλλαγές που προωθεί η Κυβέρνηση της ΝΔ και σε δήλωσή του ανέφερε:

«Βρέθηκα για μια ακόμη φορά δίπλα στους παραγωγούς και τους πωλητές των λαϊκών αγορών, δίπλα στους ανθρώπους που πασχίζουν για το μεροκάματο χειμώνα – καλοκαίρι, κάτω από αντίξοες συνθήκες. Η κραυγή αγωνίας για το εργασιακό τους μέλλον και η απόγνωση που τους διακατέχει, είναι δεδομένη. Δυστυχώς, η Κυβέρνηση εξακολουθεί να έχει στο νεοφιλελεύθερο στόχαστρό της τη λειτουργία των λαϊκών αγορών. Εξακολουθεί να εμμένει σε ένα μοντέλο που καταστρατηγεί τον κοινωνικό χαρακτήρα του θεσμού. Κάτι τέτοιο μας βρίσκει κάθετα αντίθετους και γι’ αυτό και μέσα από τη συμμετοχή μου στην αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή Παραγωγής & Εμπορίου, όπου και θα συζητηθεί το νομοσχέδιο, είμαι αποφασισμένος να υπερασπιστώ με κάθε τρόπο την πραγματική φυσιογνωμία των λαϊκών αγορών.».

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...