Σωτήρης Τσιόδρας: Ψήφισε αρνητικά στο άνοιγμα των Λυκείων

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

«Όχι» στο άνοιγμα των σχολείων και συγκεκριμένα των Λυκείων ψήφισε ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Ο επικεφαλής της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, Σωτήρης Τσιόδρας, διαφώνησε στο άνοιγμα των Λυκείων από τις 12 Απριλίου και μαζί με αυτόν διαφώνησαν άλλοι έξι λοιμωξιολόγοι.

Σύμφωνα με το ethnos.gr, τόσο ο Σωτήρης Τσιόδρας όσο και άλλοι έξι λοιμωξιολόγοι τάχθηκαν κατά του ανοίγματος των λυκείων από τη Δευτέρα, καθώς, όπως είπαν, το άνοιγμα των σχολείων θα έχει ως αποτέλεσμα την περαιτέρω διασπορά του κορονοϊού στη χώρα.

Πάντως, οι μαθητές θα επιστρέψουν στα Λύκεια από τη Δευτέρα, 12 Απριλίου, κάτι που, όπως είχε προαναγγείλει και νωρίτερα η υφυπουργός Παιδείας, Ζέττα Μακρή, ήταν στόχος της κυβέρνησης.

Υποχρεωτικά τα self test

Υπενθυμίζεται ότι προκειμένου να συμμετάσχουν στα μαθήματα δια ζώσης οι μαθητές του Λυκείου θα πρέπει να προμηθευτούν όπως και οι εκπαιδευτικοί τα self test από τα φαρμακεία όλη της χώρας.

Τα self test θα μπορούν να τα προμηθευτούν μόνο οι μαθητές του Λυκείου από αύριο Πέμπτη 8 Απριλίου αφού η είσοδος στο σχολείο θα επιτρέπεται μόνο αν έχουν μαζί τους την βεβαίωση αρνητικού τεστ.

Πάντως, πολλοί φοβούνται ότι με τα self test -«κουκούλες» θα δημιουργηθεί μπάχαλο, όπως είχε συμβεί και με τις μάσκες -«κουκούλες» τον περασμένο Σεπτέμβριο. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και ο, συνήθως επιθετικός, αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης εμφανίστηκε απολογητικός, λέγοντας ότι οι επόμενες παραλαβές θα περιλαμβάνουν και ατομικές συσκευασίες.  

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...