Στο Υπουργείο Υποδομών και Επενδύσεων ο Σταύρος Αρναουτάκης

Petite Perle 300×250

ΕΣΠΑ, ΒΟΑΚ και έργα της Κρήτης στις συναντήσεις του Περιφερειάρχη Κρήτης με τις ηγεσίες των Υπουργείων Υποδομών και Επενδύσεων στην Αθήνα

Ζητήματα που αφορούν τον Βόρειο Οδικό Άξονα καθώς και όλα τα έργα για τα οποία έχει αρμοδιότητα το Υπουργείο Υποδομών στην Κρήτη, συζήτησε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης με τον υπουργό Υποδομών Κώστα Αχ. Καραμανλή, τον Υφυπουργό Υποδομών Γιάννη Κεφαλογιάννη και τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη, στη διάρκεια συνάντησης που είχαν στην Αθήνα.

Παράλληλα, στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα προγραμματισμού για τα έργα που αφορούν την τρέχουσα προγραμματική περίοδο, το Ταμείο Ανάκαμψης και την επόμενη προγραμματική περίοδο.

Ο κ. Αρναουτάκης είχε επίσης συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννη Τσακίρη αρμόδιο για τις δημόσιες επενδύσεις και το ΕΣΠΑ καθώς και με το Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρη Σκάλκο.

Στην ατζέντα της συνεργασίας ήταν τα έργα και οι προτεραιότητες στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, τα έργα του ΕΣΠΑ 2014 – 2020 καθώς και τα έργα που προωθούνται στο νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα 2021-2027. 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ