Το Club Candia Sport παρέδωσε χλοοτάπητα στην Πολεμική Αεροπορία για το γήπεδο της Μοίρας στην 126 ΣΜ

Petite Perle 300×250

Το Club Candia Sport βρίσκεται σε περίοδο πλήρους ανακατασκευής των εγκαταστάσεών του και μέσα από αυτή τη νέα προσπάθεια που ξεκινά, δεν παραλείπει να αναδείξει το κοινωνικό του πρόσωπο και τις αρχές αθλητισμού, πολιτισμού και κοινωνικής προσφοράς, πάνω στις οποίες έχει δομηθεί η φιλοσοφία του Club.


Συγκεκριμένα, αυτές τις μέρες γίνεται η αντικατάσταση του τάπητα στο γήπεδο 8Χ8 για να τοποθετηθεί νέος. Ωστόσο και ο τάπητας που αφαιρείται είναι σε πολύ καλή κατάσταση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και έτσι το Club Candia Sport με μεγάλη χαρά τον παρέδωσε στην Πολεμική Αεροπορία, στους ακοίμητους φρουρούς της πατρίδας μας, που θα μπορούν έτσι να αθληθούν όταν τους το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις τους.


Ο τάπητας προσφέρθηκε στην 11η Μοίρα Κατευθυνόμενων Βλημάτων προκειμένου να καλυφθεί το γήπεδο της Μοίρας στην 126 ΣΜ και να μπορεί να γίνεται σωστά και με ασφάλεια η άθληση για το προσωπικό. Μάλιστα, το Club Candia Sport παρέλαβε μετά χαράς μία ευχαριστήρια επιστολή από τον Διοικητή της 11ης ΜΚΒ Ασμχο (Ι) Μύρων Χαχλιούτη που αναφέρει τα εξής:


«Εκ μέρους της Διοίκησης, του στρατιωτικού και του πολιτικού προσωπικού της Μοίρας, θέλω να ευχαριστήσω θερμά το Club Candia Sport για την προσφορά τάπητα, προκειμένου να καλυφθεί το δάπεδο του γηπέδου της Μοίρας, ώστε να χρησιμοποιείται ο χώρος με ασφάλεια.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον Κύριο Καταρτζόγλου Χρήστο για τη μεσολάβησή του και τους Κουτσογιαννάκη Γεώργιο και Παγκαλάκη Χαρίδημο για τη σπουδαία βοήθειά τους.
Είναι ιδιαιτέρως σημαντικό να έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που αποδεικνύουν έμπρακτα την κοινωνική αλληλεγγύη, ελπίζω η πράξη σας να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ