Πάτρα: Κλειδώθηκαν σε καφέ και οι αστυνομικοί έφεραν κλειδαρά

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Ο ιδιοκτήτης και οι θαμώνες που έβλεπαν ποδόσφαιρο, είδαν τα τρία περιπολικά που πήγαν στο σημείο για έλεγχο και κλειδώθηκαν στο κατάστημα

Ένα απίστευτο και όμως αληθινό περιστατικό έλαβε χώρα σε καφετέρια της Πάτρας, όταν θαμώνες της κλειδώθηκαν μέσα προκειμένου να αποφύγουν τον έλεγχο της αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τετάρτης 7 Απριλίου εντοπίστηκαν αρκετά άτομα να βρίσκονται στο εσωτερικό του καφέ. Μόλις λοιπόν ο ιδιοκτήτης και οι θαμώνες είδαν τα τρία περιπολικά που πήγαν στο σημείο για έλεγχο, κλειδώθηκαν στο κατάστημα.

Οι αστυνομικοί έμειναν στον εξωτερικό χώρο μέχρι να έρθει εισαγγελέας που έδωσε εντολή να ανοίξει η πόρτα του καταστήματος. Τελικά ένας κλειδαράς ειδοποιήθηκε από τις αρχές και αφού άνοιξε την είσοδο, άρχισε η επίδοση προστίμων σε έξι πελάτες. Τα πρόστιμα ήταν 300 ευρώ για τη μη χρήση μάσκας, 300 ευρώ για μετακίνηση και 5.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη, που θα περάσει και από αυτόφωρο.

πηγή: www.ethnos.gr

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...