Βόλος: Ξάπλωσε στις γραμμές του τρένου και φώναζε «πατήστε με»

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Ένας άνδρας ξάπλωσε στις γραμμές του τρένου στην περιοχή της Νέας Ιωνίας Βόλου το μεσημέρι της Πέμπτης (8/4) και με αυτόν τον τρόπο φέρεται πως αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες , ο χειριστής της αμαξοστοιχίας που εκτελούσε το δρομολόγιο από Βόλο για Λάρισα, είδε έναν άνθρωπο ξαπλωμένο στις σιδηροδρομικές γραμμές στο ύψος της Βαμβακουργίας και πρόλαβε να πατήσει το χειρόφρενο για να σταματήσει το τρένο.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην τοπική σελίδα, ο συρμός για κλάσματα του δευτερολέπτου δεν έφτασε τον άνδρα ο οποίος φέρεται ότι βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ, αφού φέρεται να φώναζε «πατήστε με, πατήστε με».about:blank

Αφού σταμάτησε ο συρμός, κατέβηκε ο οδηγός, αλλά και πλήρωμα της γραμμής και τον απομάκρυναν, ενώ το τρένο συνέχισε το δρομολόγιό του για τη γειτονική πόλη.

πηγή: www.newsbeast.gr

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...