Δασικοί χάρτες, "Τρίτσης" και Ελευθερίου Βενιζέλου σε άλλο δημοτικό συμβούλιο

Petite Perle 300×250

Ειδική ενημέρωση ζήτησε η αντιπολίτευση μετά τις τρέχουσες εξελίξεις

Η απουσία του δημάρχου από το δημοτικού συμβούλιο Μαλεβιζίου λόγω της συνάντησης που είχε με τον υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη, ήταν η αιτία που τρία σημαντικά θέματα που αφορούν στο Μαλεβίζι δεν συζητήθηκαν σήμερα.

Το πρώτο είναι οι δασικοί χάρτες.

Στο θέμα αυτό ενόψει και της συνάντησης που θα έχει ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας με τους Δημάρχους την Κυριακή αποφασίστηκε να συζητηθεί την άλλη εβδομάδα πιθανότατα, προκειμένου να βγει και ψήφισμα από το Δημοτικό Συμβούλιο για αυτό το θέμα που καίει την Κρήτη.

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σπύρος Καλλέργης αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα με αφορμή και ένα ψήφισμα που είχε καταθέσει ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Μιχάλης Χουστουλάκης.

Ο κ. Καλλέργης είπε ότι το ψήφισμα πρέπει να έχει και νομική υπόσταση πέρα από την πολιτική και ζήτησε υπομονή μερικών ημέρων γι αυτό και δεν έκανε δεκτή την πρόταση του επικεφαλής της μείζονας αντιπολίτευσης Θανάσης Κύρκου να συζητηθεί το θέμα νωρίτερα και λόγω της απουσίας του κ. Μποκέα.

Στη συνέχεια ο κ. Κύρκος ζήτησε να συζητηθεί το θέμα του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης μετά τον "κόφτη" που έβαλε το υπουργείο Εσωτερικών και ζήτησε να υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για τα έργα που έχει προγραμματίσει το Μαλεβίζι για αυτό το πρόγραμμα, στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Τέλος, ένα άλλο θέμα που ζήτησε η αντιπολίτευση αναλυτική ενημέρωση είναι η μελέτη της Ελευθερίου Βενιζέλου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ