Η πλατεία της Ροδιάς, τα μπάζα και η επικινδυνότητα

Petite Perle 300×250

Η κατάσταση που επικρατεί στην Ροδιά μετά τις πρώτες εργασίες που έγιναν εκεί, για να ξεκινήσει το έργο μεγάλο έργο της ανάπλασης που ουσιαστικά σταμάτησε εν αναμονή της γεωλογικής μελέτης, απασχόλησε για άλλη μια φορά το δημοτικό συμβούλιο του Μαλεβιζίου.

Ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Ντουλάκης έθεσε το θέμα αυτό ξανά, ζητώντας αφενός να απομακρυνθούν τα μπάζα και αφετέρου να τοποθετηθούν προστατευτικά κιγκλιδώματα σε επικίνδυνα σημεία της πλατείας για να μην γίνει κανένα ατύχημα.

Στο θέμα τοποθετήθηκε ο κ. Πετούσης που ενημέρωσε ότι έχει δεχτεί παράπονα και από κατοίκους της περιοχής για αυτό το θέμα και ήδη επικοινώνησε με τον εργολάβο για να απομακρυνθούν άμεσα τα μπάζα αλλά και να τοποθετηθούν κάγκελα για να μην είναι ο χώρος του εργοταξίου ανεξέλεγκτος.

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Μιχάλης Αλμπαντάκης, είπε ότι τις επόμενες ημέρες θα γίνει οργανωμένη ενέργεια για να καθαριστεί η περιοχή.

Όσον αφορά στη γεωλογική μελέτη ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών είπε ότι η μελέτη αναμένεται να παραδοθεί στα χέρια του την ερχόμενη Τρίτη.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ