Ευχαριστήριο σε Κιάσσο και Αλμυρό από τις γυναίκες του ΟΦΗ

Petite Perle 300×250

Eυχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ ευχαριστώντας το σωματείο του Αλμυρού και τον Χανιώτη προπονητή του, Κώστα Κιάσσο, για την παραχώρηση του γηπέδου.

Επίσης με αφορμή την Κυριακάτικη έναρξη του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής Γυναικών μοιράζει ευχές παρότι δεν αγωνίζεται στην πρεμιέρα.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις της Κρητικής ομάδας:

«Η διοικούσα επιτροπή της ομάδας μας, το προπονητικό team, και οι ποδοσφαιρίστριές μας, ευχαριστούν θερμά την διοίκηση του Almyros F.C, τον προπονητή Κώστα Κιάσσο και τον φροντιστή Δημήτρη Καλλιάρο, για την παραχώρηση του γηπέδου του Αλμυρού, για χάρη των προπονητικών μας αναγκών.

Η βοήθειά τους έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα σημαντική σε μια τόσο δύσκολη και κρίσιμη περίοδο. Με αφορμή την επανέναρξη της Γ' Εθνικής ανδρών, ευχόμαστε στην ομάδα σας υγεία, επιτυχίες και πορεία ανάλογη της ποιότητας των ανθρώπων της.»

«Πρεμιέρα αύριο για το υποτιθέμενο πρωτάθλημα και η ομάδα μας δεν αγωνίζεται, έχοντας ρεπό την πρώτη αγωνιστική. Θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλες τις ομάδες και στις αθλήτριες τους, καλό ξεκίνημα με υγεία, χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς.

Επίσης, στην ομάδα "Καρυάτιδες Σπάρτης" ευχόμαστε γρήγορη ανασύνταξη και επιστροφή στην αγωνιστική δράση, γιατί κάθε σωματείο που αποχωρεί για οποιοδήποτε λόγο, είναι και μια σημαντική απώλεια για το Ποδόσφαιρο Γυναικών.»

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ