Μ. Χρυσοχοΐδης: Πολύ γρήγορα θα βρούμε τους δράστες

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Με εντολή πρωθυπουργού επισπεύδονται οι έρευνες για τη δολοφονία Καραϊβάζ

Με εντολή του πρωθυπουργού θα επισπευσθούν οι έρευνες για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, είπε μετά τη συνάντηση που είχε με τον Κ. Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

«Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ αποτελεί έγκλημα ειδεχθές. Η δημοσιογραφική του ιδιότητα στην περίπτωση αυτή αποκτά ιδιαίτερο βάρος. Πριν από λίγο συναντήθηκα και ενημέρωσα τον Πρωθυπουργό. Με ρητή του εντολή θα επισπευστούν οι έρευνες» δήλωσε συγκεκριμένα εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, ο κ. Χρυσοχοΐδης

Η Ελλάδα, πρόσθεσε, «σε κάθε στατιστική είναι μια χώρα που έχει πολύ μικρό ποσοστό ανθρωποκτονιών σε όλη την Ευρώπη, είναι μια ήσυχη, ασφαλής και φιλήσυχη χώρα. Η Ελληνική Πολιτεία, η Ελληνική Δημοκρατία αποδίδει ιδιαίτερο σεβασμό στην ελευθεροτυπία και στην προστασία των δικαιωμάτων.

Πολύ γρήγορα λοιπόν, όπως κάνει πάντα η Ελληνική Αστυνομία θα βρει τους ενόχους και θα τους παραδώσει στην ελληνική Δικαιοσύνη για να επιληφθεί αυτή».

Τέλος ο κ. Χρυσοχοΐδης εξέφρασε «βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ».

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...