Οι 11άδες του Clasico Ρεάλ Μαδρίτης Μπαρτσελόνα

Petite Perle 300×250

Το μεγάλο Clasico σχεδόν έφτασε με τις δύο ομάδες να κονταροχτυπιούνται σε περίπου μία ώρα στη Μαδρίτης. Το ματς είναι υψίστης σημασίας αφού και οι δύο ομάδες κυνηγάνε την μεγάλη ανατροπή και ένα ιστορικό πρωτάθλημα κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Περιθώρια για απώλειες βαθμών δεν υπάρχουν και μόνο όποια συνεχίσει με νίκη θα έχει ελπίδες για το πρωτάθλημα. Οι Ζινεντίν Ζιντάν – Ρόναλντ Κούμαν ετοίμασαν τις ομάδες τους και τώρα απομένει μόνο να δοθεί οι μάχη.

Οι εντεκάδες για το μεγάλο ντέρμπι βγήκαν και οι δύο προπονητές επιφύλασσαν από μία έκπληξη έκαστος στο αρχικό σχήμα. Η Ρεάλ Μαδρίτης παρατάσσει τετράδα αντί για τριάδα στα χαφ, σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στη Λίβερπουλ, με τον Φεντερίκο Βαλβέρδε να ξεκινά βασικός αντί του Μάρκος Ασένσιο και τους Βινίσιους-Μπενζεμά στη γραμμή κρούσης.

Από την πλευρά των Μπλαουγκράνα, ο Αντουάν Γκριεζμάν μένει στον πάγκο, όπως και ο Ζεράρ Πικέ που δεν κρίθηκε έτοιμος για να πάρει φανέλα βασικού, με τον Αραούχο να τον αντικαθιστά στην τριάδα της άμυνας πλάι σε Μινγκέθα-Λενγκλέ.

Αυτές είναι οι 11άδες για το μεγάλο Clasico

Image
Image

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ